Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carrière Thijs Römer is definitief voorbij na wangedragActeur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Katja Schuurman heeft al jaren een vriendin, maar volgens een Juicekanaal op Instagram ging Thijs vreemd.

Thijs zou het vooral gemunt hebben op dames die in de fanclub van de hitserie ‘Moordvrouw’ zaten. Deze serie werd jaren geleden uitgezonden op RTL4 en Thijs speelde samen met Wendy van Dijk hier de hoofdrol in.

Maar dit verhaal kreeg wel een heel erg naar vervolg. Nena een dame die op dit moment 20 jaar is zegt dat Thijs Römer misbruik van haar heeft gemaakt toen ze nog maar 14 jaar oud was. Als Nena ongepaste foto’s en voicememo’s zou sturen zou ze van Thijs mogen figureren in de serie Moordvrouw.

Nena deed aangifte tegen Thijs, maar daar bleef het niet bij. Nog twee andere dames deden ook aangifte tegen Thijs. Inmiddels heeft Thijs dus drie aangiftes aan zijn broek hangen. En de Story liet weten dat Thijs zijn vriendin Igone hem hierna gedumpt had.

Nu laat Dennis Schouten weten in gesprek met Nieuwe Revu dat de carrière van Thijs definitief voorbij is.

Dennis zegt er in de Nieuw Revu het volgende over:

“Nu hij zijn werk heeft neergelegd, zijn vrouw hem uit huis heeft gezet en de politie met meerdere aangiftes aan de slag gaat, denk ik: waar rook is, is vuur.”

“Weet je wat nog meer gek is? Dat hij een fanclub had. Met alle respect: het hoogste wat er op zijn cv prijkt, is een rol in Moordvrouw, niet eens een hoofdrol maar een rol.”

“Als je dan zelf bedenkt dat er een fanclub moet komen, waar hij zelf een bepaalde rol of taak in vervult, dan ben je wel behoorlijk vol van jezelf.”

“Of hij nog aan de bak komt, of aan de vrouw? Dan moet hij worden vrijgesproken of de zaak moet worden geseponeerd. Daar ga ik niet vanuit.”

“Of we nog veel van Thijs gaan horen? Tja. Hoorde jij de laatste jaren veel van Thijs? Hij was een kaars die bijna op z’n einde was en nu is uitgeblazen.”

Viespeuk Thijs Römer gedumpt door vrouw na wangedrag

Acteur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Lees meer

Slachtoffer valt Thijs Römer opnieuw aan

Acteur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Lees meer

Acteur Thijs Römer beschuldigd van wangedrag door minderjarige

Acteur Thijs Römer werd er vorige week nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Lees meer

Gaat acteur Thijs Römer vreemd?

Acteur Thijs Römer lijkt het er flink van genomen te hebben. De ex man van Katja Schuurman heeft al jaren Lees meer

  1. Yara

    Welke carrière???????? 😉😜🤣🤣🤣🤣🤣

  2. De meisjes die aangifte deden, heeft niet een van ze er aangedacht om dit aan hun ouders te vertellen, die dit gelijk konden melden. Het zijn van de verhalen die ik steeds minder ga geloven, ik denk dat deze mensen € tekens zien, want de jeugd van nu zijn mondig genoeg het is jammer dat ze anderen op zo een manier kapot maken

Geef een reactie