Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Massa is Kassa Nicol zorgt voor verbijstering en afschuw


Dennis Schouten en Jan Roos kwamen een paar weken geleden met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij zoals Nicol eerder deed, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Inmiddels leek het stel uit elkaar te zijn. Dennis Schouten had namelijk beelden gedeeld waarop Peter Gillis in zijn eentje op Schiphol te zien is en aan het bier zit. Peter lijk te wachten op een vlucht. Maar we kunnen bevestigen dat Peter en Nicol het weer aan het proberen zijn met elkaar. Hoe lang ze dat volhouden is maar de vraag.

Gisteren was de laatste aflevering van het seizoen van Massa is Kassa te zien en daarin zorgde Nicol met haar kookkunsten nogal voor verbijstering onder vele kijkers.

Nicol namelijk aan Ruud weleens laten zien hoe je een goede biefstuk bakt. Want we weten allemaal dat Ruud dat zelf niet kan natuurlijk. De vorige keer met Mark verpeste hij de hele biefstuk door deze te laten verbranden.

Het begint al goed Nicol steekt namelijk een schaar in de biefstuk. Maar dat is nog tot daar aan toe. Wat ze daarna namelijk neerzet walgen veel kijkers van.  Ruud krijgt van Nicol namelijk een biefstuk met carpaccio erop én een laag gesmolten kaas. Het zal vast niet lang duren over Ruud lijkt binnenkort op zijn vader qua formaat.

Hieronder een aantal reacties van kijkers op Twitter.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

1 woord Gadverdamme.

Allicht probeert ze het nog een keer met die speknek.
Mony mony mony.
Dat is het enigste waar ze aan denkt.
Ze is zogenaamd een gediplomeerde kok, ja in vetmesten is ze goed in.
Maar goed dat Ruud geen aanleg heeft, net als die ouwe en de rest van de familie.

Je kon toch ook zien dat die biefstuk hartstikke rauw was niet op de goeie manier

Er zijn weinig dingen die Nicolletje goed kan en die hebben niets met koken te maken.

Ze mag zelf weleens een kook cursus gaan doen die Goldfinger bakt er zelf ook niks van