Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman woest op Beau na vastgelijmde activist op tafel


Iedereen kon gisteren zien hoe een gast van Beau in de talkshow van Eva Jinek zich opeens aan de tafel vast lijmde. Beau die invalt voor Eva, omdat ze ziek is was hier niet blij mee. Al snel gingen we naar de reclame waardoor de productie de activist kon verwijderen en daar zijn beelden van en dat ging heel grappig. De tafel werd opgetild en op zijn zij gehouden en toen viel de activist eraf. De lijm bleek dus niet zo sterk te zijn.

Hoewel veel kijkers het maar een rare actie vonden heeft Katja Schuurman kritiek op Beau die de klimaatactivist niet serieus nam. Volgens Katja luisterde Beau nog eens naar hem. Tja Katja hoe zou jij het vinden als iemand zich aan jouw voordeur zou vastlijmen. Uiteraard zou Katja dan meteen het gesprek aangaan he.

Voor als je het gisteren gemist had hieronder twee filmpjes. In de eerste kun je zien hoe de activist zich aan de tafel bij Beau vastlijmt en in het tweede filmpje kun je zien hoe hij in de pauze wordt verwijderd. Ze laten hem letterlijk van de tafel vallen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

tskk katja heeft weer aandacht nodig hoor.
wat een godsgruwelijk dom en hypocriet wijf is dat.
zeker vergeten dat ze zelf als groot vervuiler voor elke scheet het vliegtuig neemt en zich laat nemen in de lucht?
shut up en snel een beetje!

Katja Schuurman die spoort zelf voor geen meter, dus commentaar van haar nemen we ook met een hele grote geen korrel maar zak zout.

Bijzonder oninteressant wat die afgelikte boterham Katja van Beau en zijn vreemde vogel gast vindt…. snap niet dat zij de media nog haalt… zo jaren 90… helemaal passé.

‘Tja Katja hoe zou jij het vinden als iemand zich aan jouw voordeur zou vastlijmen. Uiteraard zou Katja dan meteen het gesprek aangaan he.’
Naar mijn idee een verkeerde vergelijking. Voordeur is een prive siruatie. Beau zit daar als presentator. Totaal iets anders. Als je iemand uitnodigt van deze organisatie dan kun je verwachten ( en hoop je volgens mij ook) dat zoiets kan gebeuren. Laat dan ook je gast echt zijn punt maken zoals deze organisatie de aandacht voor hun zaak wil krijgen.

Wat een vreselijke hypocriete uitgewoonde
muts is het , moet in de belangstelling staan maar het interesseert niemand ,
Welke vent wil daar nou nog overheen je zal zo’n dochter hebben bah

Ik snap die Katja niet , zelf scoort ze vooor geen meter beetje dom kopje , nee ze kan beter een beetje dimmen met op de voorgrond te treden , volgens mij spoort zij niet goed, ik vond het van Beau dat hij dit rustig afhandelde , en die man wilde heel de avond hetword hebben , dan moet hij een ander programma kiezen
Hier stelt Beau de vragen en niet hij , goed gedaan , Beau
Vastlijmen wat een giller ,

Het in een live tv programma en dan komt die man in eens voor jou neus op tafel zitten.
Kan mij voorstellen dat je dan even niet weet wat te doen.
Tip van mij als jij behoefte voelt je vast te lijmen bij action verkopen ze goede lijm.

Heeft ze der neus weer vol XD!
wil weer ff interessant zijn,
Levenloze trien dat ze is!
Laat de media met rust ipv interessant doen.Je bent oud nieuws katja!niemand neem je meer serieus met die gare acties van je!
Foto’s knippen met een jong manneke, hoe zielig kun je zijn,
Alsof hun op zo’n oud klappertand zitten te wachten XD