Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende foto van Linda de Mol, lip helemaal kapot


Linda de Mol maakte kort geleden haar televisie comeback na het Voice misbruik schandaal waar haar ex vriend Jeroen Rietbergen een hoofdrol in had. Iedereen was benieuwd hoe Linda het weer zou doen op de tv.

Helaas voor Linda waren haar kijkcijfers dramatisch slecht. Ze waren zelfs zo slecht dat r in de wandelgangen van Hilversum al wordt gefluisterd dat het einde carrière is voor Linda de Mol.

Vooral Linda haar nieuwe serie genaamd ‘Five Live’ krijgt enorm veel kritiek en de kijkcijfers daarvan zijn echt tot een dieptepunt gedaald. In deze serie neemt Linda de tv-wereld op de hak en vooral een look a like van televisierecensente Angela de Jong moet het in de serie steeds ontgeleden.

Hieruit kunnen we wel opmaken wat voor hekel Linda aan Angela de Jong heeft. In de serie is de look a like van Angela in coma belandt nadat er een studiolamp op haar hoofd viel toen ze aan de talkshow tafel zat bij Linda. Linda gaf haar overigens nog een klein zetje toen de lamp naar beneden kwam zodat de lamp echt goed op haar hoofd viel.

Veel mensen zijn echt niet te spreken over de serie en vinden dat Linda zich te veel heeft laten lijden door haar haat richting Angela de Jong.

RTL Boulevard opende gisteren zelfs hun uitzending met Linda de Mol en dat item ging over haar teloorgang. Tja Linda van je collega’s moet je het hebben hé.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties