Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen verdwijnt van de buis, gaat wat anders doen


Gisteren lieten wij nog weten dat Chantal Janzen een aandachtszieke vrouw is. Tegenwoordig plaatst Chantal namelijk elke poep en scheet online van een verkoudheid tot allemaal andere onzinnige dingen. We mogen toch wel concluderen dat Chantal graag van veel aandacht houdt en er alles aan doet om dit te krijgen.

Ook het verhaal dat Chantal Janzen geen geld had voor boodschappen is veel lezers in het verkeerde keelgat geschoten. Chantal Janzen zei in haar eigen blad genaamd &C dat ze als 22-jarige net opkomende actrice soms geen boodschappen kon kopen sterker nog ze heeft weleens bij de kassa gestaan en had geen geld meer. Maar waarom had ze geen geld meer niet, omdat ze er niet mee kon omgaan. Chantal verteld namelijk dat ze een keer haar hele salaris aan kleding had uitgeven en toen geen boodschappen meer kon doen wat logisch is.

Maar goed Chantal doet het ook behoorlijk slecht qua kijkcijfers met haar programma’s. Zo is haar nieuwste programma Fout maar Goud een regelrechte ramp en we kunnen ons ook nog allemaal het infantiele ballonen programma herinneren genaamd Blow Up waarin kandidaten met ballonnen dingen gingen maken. Dit was ook een enorme flop en Chantal heeft dan ook bedankt voor het tweede seizoen.

Chantal laat nu in ieder geval ‘even’ van de tv te verdwijnen en haar presentatie klussen naast zich neer te leggen. Ze wil zich namelijk meer gaan richten op acteren. De timing voor deze beslissing is toch weer bewonderenswaardig te noemen. Net wanneer elk programma wat Chantal presenteert flopt komt deze switch opeens. Wellicht loopt ze al een beetje vooruit op het feit dat straks de fusie tussen RTL en Talpa eraan komt en dat ze dan weer de concurrentie aan moet met haar grote rivalen Linda de Mol en Wendy van Dijk. Blijkbaar heeft Chantal daar niet zoveel zin en kiest ze een ander pad.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien een (social) media pauze inlassen. En geen uitspraken over collega’s meer doen.

Dat zou waarschijnlijk veel beter gaan helpen om haar carrière positief omhoog te tillen.

Waarom denkt toch alles en iedereen dat ze zomaar ff kunnen gaan acteren?
Dan zal ze dus wel haar rijbewijs moeten gaan halen, want zo’n bijzondere en goede actrice is ze echt niet.