Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes en Rob Goossens ruziën heftig op docu première


Rob Goossens haalt altijd keihard uit naar Rachel Hazes in RTL Boulevard. Dit is ook dan de reden dat Rachel al langere tijd heeft besloten geen cameraploeg van RTL Boulevard meer te woord te staan.

Maar op de première van de docu van Andre Hazes in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski kwamen de twee elkaar toch tegen en dat ging er volgens Rob keihard aan toe.

De twee kemphanen vochten hun ruziën uit tussen alle gasten die voor de docu van Andre Hazes waren gekomen. Rob Goossens vertelde in RTL Boulevard hoe deze aanvaring ging.

Rob:

“Ik ben wel even op haar afgelopen. Ik dacht: als ze nou een Joegoslaaf heeft ingehuurd en zegt: ‘Rij 11, stoel 31’, dan ben ik de klos, dus ik ga even heel dicht bij haar staan. Nee, weet je, ze was nog steeds boos en ik heb ook gezegd dat ik die boosheid begrijp.”

“Maar ik heb wel ook gezegd: ‘Mijn punt was dat je nog zoveel met de oude André Hazes bezig bent, ik gun jou gewoon dat je bij wijze van spreken lekker op een berg in Barcelona van je pensioen gaat genieten, dus niet zo geforceerd ermee bezig hoeft te zijn.’”

“Zij zei, ook weer volkomen terecht: ‘Ik hoef van jou toch dat advies niet aan te nemen’, en daar ben ik het roerend mee eens. Ik kan niet zeggen dat het een gezellig gesprek was, maar het was verder volgens mij wel oké.”

Presentatrice Bridget, die natuurlijk nog steeds heel close is met Rachel, daarop:

“Laten we de strijdbijl nu begraven en gewoon allemaal elkaar weer recht in de ogen kunnen aankijken en spreken.”

Rob:

“Wat mij betreft wel, maar zij gaat erover.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laten we eens ophouden over Rachel Hazes.Rob Goosens had gelijk met wat hij haar heeft gezegd..
Dat ze niet meer op boulevard meer wil komen is haar keuze.
Hazes familie zoek geen aandacht meer.

Wat een smerige tomaaier is dat wijf zeg ,het lijkt er wel een van een hoerenkast!!! Totaal geen klasse wat een goedkoop wijf.. en dat tasje wat een aanfluiting 🤣🤣🤣 zielig gewoon ..

Wat moet het een vre se lijke zwarte dag zijn voor de beroepsweduwe en haar marionet André dat de nikszeggende docu niet oplevert waar ze op gehoopt hebben, nml aandacht, respect en vergeving.

Iedereen die naar deze flopserie heeft gekeken is bijzonder weinig enthousiast.
Sterker nog, niemand gelooft nog in zijn leugens, op een paar zwakzinnigen na maar die zijn dan ook niet serieus te nemen.

Hopelijk valt het kwartje eindelijk in huize van Galen dat Nederland klaar is met deze ziekelijke figuren en dat de volledige sympathie naar Roxie gaat.

Waarom kwam mevr. Hazes de derde in haar nachtkleding naar die show van haar zoontje. Kon ze geen fatsoenlijke kleren vinden