Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis krijgt steun van dochter nadat Nicol koffers heeft gepakt


Nadat er opnieuw beelden uitlekte waar Nicol zoenend met een andere man was te zien leek het sprookje tussen haar en Peter Gillis definitief voorbij. Niet veel later verschenen er namelijk ook beelden waarop Peter Gillis alleen gespot werd op Schiphol waarschijnlijk onderweg naar Spanje, omdat hij daar problemen heeft met zijn immense villa.

De geruchten dat Peter en Nicol uit elkaar zijn worden nu extra versterkt doordat Inge de dochter van Peter nu opeens vol in beeld is. Inge die altijd heeft gezegd niet in de media te willen verschijnen en dus ook niet in de serie Massa is Kassa lijkt daar nu op terug te komen.

Peter plaatste namelijk al een foto van hem en zijn dochter die samen een park hadden geïnspecteerd. Dit alles lijkt wellicht een voorbode voor het nieuwe seizoen Massa is Kassa dat nu al wordt opgenomen. Nu Nicol uit de picture is vult Inge die ook niet op haar mondje is gevallen waarschijnlijk dat gat op.

Hieronder de foto van Peter en zijn dochter Inge.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom is die familie vol nep en leugens nog steeds optv.Hij is een verschrikking en helemaal goed dat dracula verdwenen is.

Ik snap niet dat die over het paard getilde narcist nog steeds zoveel media aandacht krijgt. Hij zelf is van oudsher altijd al een notoire vreemdganger geweest, en zoals iedereen weet komt karma altijd op het moment dat je het, het minst verwacht. En Nicolleke, de heks van het Zuiden, zal een nieuwe melkkoe moeten zoeken, aangezien ze zelf totaal geen één eigen vaardigheid bezit, op mensen afzeiken, commamderen en kleineren na dan. De enige “slimme zet” die die bolle Gillis goed heeft aamgepakt, is dat hij A- nooit en te nimmer een ja woord heeft gegeven op een bij voorbaat stuk te lopen huwelijk, en B- dat alles waar die golddigger Nicolleke haar grijpgrage nepnagels in wist te zetten, op papier ten aller tijden van Peter is, was, en blijft. Ja en pa en ma Cremers kunnen natuurlijk ook hun camping plekje, en huisje op de Costa imgerade afschrijven richting Petertje, want ook daar heeft die bolle nog steeds alle eigendoms aktes van….

Ja Nicolleke je heb niet alleen Peter vernaait, maar ook jezelf, en niet te vergeten je oudertjes.

JE ZAL WEL TROTS OP JEZELF ZIJN,…

En wat denk je van de vier kleine kindertjes van golddiger Nicole, die gaan weer naar een nieuwe vader afschuwelijk

Waarom kunnen mensen niet op een fatsoenlijke manier reageren? Moet echt alles maar gepubliceerd worden?

Eerst zien en dan geloven.
Ik zie ons Nicole niet zo gauw haar luxe leventje opgeven.
Anders staat ze op straat met haar vier kinderen.
En kan ze bij de sociale dienst aan kloppen voor een uitkering.
Of ze heeft nog iets met die rijke Duitser misschien.

Leuke foto en een super lieve meid👍Fijn dat vader en dochter nu een nauwer contact hebben.

Volgende keer opletten Peterke en je oogkleppen niet op zetten dan komt het dik voor mekaar😉

Eerst zien dan geloven wel blij als dat wijf is opgesodemieterd is want ik keek niet meer wilde door de beeldbuis kruipen om haar de strot dicht te knijpen wat een gering snol

NOU IK VIND DIE DIKKE VETKLEP VAN EEN PETER GILLIS.
VANAF HET BEGIN AL EEN AROGANTE KWAL ,HIJ LOOPT AL ZIJN
PERSONEEL AF TE ZEIKEN EN ZELF STEEKT HIJ GEEN POOT UIT.
HIJ LAAT ARME MENSEN EEN HOOP GELD BETALEN OM IN ZO,N
VEROT STINK HUISJE TE MOETEN ZITTEN , EN LOOPT MAAR MET GELD TE SMIJTEN OF HET NIETS IS, HET IS NET EEN KLEIN KIND,
ZE MOETEN DEZE ASOSJAAL VAN DE TV HALLEN, DIT VOLK IS HET VERGIF IN ONZE NEDERLANDSE SAMENLEVING.

Beste, leer eens fautloos nederlands sgreifen

Kijk maar eerst eens even naar uw eigen reactie dan praten we wel weer veder😁
want uw reactie staat ook niet normaal vol met schrijf fouten

Hij laat mensen gas betalen wat ze niet gebruikt hebben die lul

Ja helaas is niet alles te koop

Tja wat moet je hierop zeggen , heb de series ook gevolgd en mij keer op keer mega geërgerd hoe Peter Gilles en zijn zoon Mark Gilles hun personeel meer dan slecht behandelen , ook hoe Peter Gilles Nicole behandeld, commanderen als een hond, logisch als je tussen deze mensen ( Peter & Mark ) wil overleven , dan moet je wel je emoties aan de kant zetten , ook als ik zie hoe Mark met zijn broer omgaat , sorry bij de beesten af , deze 2 hebben totaal geen empathisch vermogen , dat zie je al aan hun ogen , hoop voor Nicole dat ze het beter krijgt, geld is niet alles

Nicol weg hoera , nu die vetklep zelf nog Wat een aso volk

Nou nou allemaal, hoe kunnen jullie nou oordelen over iemand die je helemaal niet kent. Je weet toch niet de situatie achter de gesloten deuren, je kent iemand toch niet als je die alleen maar op TV ziet? Nee lieve mensen, niet zomaar vanalles schrijven als je de situatie niet kent.
Het zegt bovendien alles over hoe jullie zelf in elkaar steken.
Kijk en werk eerst aan jezelf voordat je oordeelt over een ander. Ik kan namelijk wel de goede kanten van deze mensen zien. Ik vind het fijn om naar het programma te kijken en heb bewondering voor Peter hoe hij zo prima zaken doet.
Chapeau! Leuke hoeden trouwens altijd Peter en Mark! Staan jullie goed! Ik blijf kijken! 💝

Ik vraag me ook af waarom er zoveel aandacht aan hem besteed wordt. Er zijn vast wel andere en interessantere personen. Als dit een computerprogramma zou zijn, vind ik het vervuiling van het systeem.

mee eens