Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Moeder Lil Kleine haalt snoeihard uit naar Jaimie VaesLil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zo zwaar mishandelden door haar hoofd tussen de deur van zijn auto te leggen en dan de deur meerdere keren keihard tegen haar hoofd dicht gooiden blijkt een hele boze moeder te hebben.

De moeder van Lil Kleine vindt namelijk dat Jamie Vaes een ontzettend slechte moeder is. Ze heeft namelijk een paar afleveringen van Jamie Vaes haar real life soap gezien en daar kun je volgens haar duidelijk zien dat Jamie nog eens naar haar zoontje omkijkt.

De kritiek die Lil Kleine zijn moeder heeft op Jamie Vaes is exact dezelfde kritiek die Jamie Vaes op Lil Kleine heeft. Volgens Jamie steekt Lil Kleine namelijk geen poot uit voor zijn zoontje en kijkt hij er ook niet naar om. Sterker nog hij verwaarloosd zijn zoontje en zij moet alles zelf doen.

De moeder van Lil Kleine is in ieder geval duidelijk en zegt in een reactie op haar Instagram account dat haar kleinzoon veel beter af is in haar handen dan in de handen van Jamie die haar zoontje waarschijnlijk meer als een last ziet.

Hieronder een foto van de recatie van de moeder van Lil Kleine terwijl ze naar de soap van Jamie Vaes zit te kijken.

Lil Kleine in bezit van heftige beelden Jamie Vaes

Jamie Vaes is de ex vriendin van Lil Kleine en werd vooral bekend onder het grote publiek nadat er een Lees meer

Jamie Vaes de ex van Lil Kleine weer betrapt op snuiven

Jamie Vaes is de ex vriendin van Lil Kleine en werd vooral bekend onder het grote publiek nadat er een Lees meer

Lil Kleine wil Jamie Vaes terug en brengt bloemen

Het zit Lil Kleine ook niet meer mee sinds hij zijn ex vriendin Jamie Vaes zwaar mishandelde. Een aantal weken Lees meer

Zoontje Jamie Vaes niet van Lil Kleine

Er gaat een sterk gerucht rond dat Lil Kleine zou beweren dat hij helemaal niet de biologische vader is van Lees meer

 1. Cisca

  Dat viel mij ook al op. Zij met haar vriendinnen aan de drank en die kleine achter een schermpje. En drank als je zo een kleine hebt ? Wat als er wat gebeurt met hem ? Zij doet het natuurlijk op haar manier net zo als wij het op onze manier deden. En aan de ene kant zorgt ze ook goed voor zichzelf.

 2. Cisca

  Zijn moeder moet wel zien hoe haar zoon is. Want wat die haar aangedaan heeft kan je als moeder je alleen maar heel erg schamen, dat ze nu zo zichzelf op de voorgrond zet. Ik zou me doodschamen voor mijn zoon.

 3. Sjoeke

  Babette, je had zelf je kinde wat beter moeten opvoeden. Beter nog, had helemaal geen kind genomen

 4. peter

  moeder van lil kleine haar eigen zoon niet goed opgevoed laat staan een klein kind hij wil ook niet voor het kind zorgen dus je eigen er niet mee bemoeien jaimie zorg goed voor het kind kan een oude vrouw niet

 5. Areke

  Moeder van pauperkabouter wil ook aandacht.Al jaren geen contact met pauperkabouter en wil nu de opvoeding van de kleinzoon opzich nemen.Aandacht zoekster.

 6. Terheijdje

  Zo jammer dat het over de rug van een kind uitgevochten moet worden. Laat zijn eigen mama nou gewoon voor hem zorgen. De ‘oma’ wordt door haar eigen zoon al niet voor vol aangezien. Haat maakt ook meer kapot dan je lief is.

 7. Janet

  Weet je het spreekwoord van JE WORD ALTIJD DOOR EEN STRONTKAR OVERREDEN MAAR NOOIT DOOR EEN LUXE WAGEN EN MOEDER BABBETTE IS ZO EEN STRONTKAR WANT DIE HEEFT HAAR ZOON NOOIT NORMEN EN WAARDEN GELEERD DUS HET BESTE IS DAT ZIJ HAAR VIEZE SMOEL HOUD DIE STRONTKAR

  • Marianne

   Stop maar met dit commentaar, en hou het netjes.
   Anders kijk je in de zelfde spiegel, als zijn moeder.

Geef een reactie