Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carlo Boszhard is nare vent met grootheidswaanzin


Het lijkt er wel op dat Frans Bauer die enige bn’er is die aardig is en geen wangedrag vertoond. Er is inmiddels een hele lijst met bn’ers die zich misdragen en echt walgelijk arrogant zijn. We kunnen er vandaag weer eentje toevoegen aan dit lijstje.

Dit keer is het niemand minder dan Carlo Boszhard die wordt omschreven als een hele nare vent met grootheidswaanzin. Yvonne Coldeweijer deelt onderstaand verhaal van een spion die Carlo een keer tegenkwam.

Inmiddels heeft de KLM al een lijst onder hun personeel uitgedeeld met bn’ers die zich het walgelijkst gedragen tegen de crew en tijdens een vlucht. Die bn’ers zijn helemaal losgeslagen en dat enkel omdat ze bekend zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat zijn de meesten. Ze zijn bekend maar je kan ook bekend worden als je niets kan. Iemand die iets kan daar valt niet veel over te roddelen in tegenstelling tot iemand die totaal niets kan en het is wachten op alweer een domme actie en dat is weer reden voor sensatiezoekerij. Er zijn massa’s Nederlanders met SBS6 niveau die ervan smullen. Wat een zielig volkje zijn we eigenlijk en het is schrikbarend hoe laag ons gemiddelde IQ is geworden. Een typisch welvaatsprobleem.

Rob Geus ook zo’n fantast die zichzelf onbeschaamd goed en belangrijk vind inclusief passend salaris.
Voor deze gasten moest er eens oorlog komen dan beseffen ze dat ze 0,0 voorstellen.

Rob Geus vind ik een vreselijke type.Inderdaad deze typen krijgen teveel geld en met het geld stijgt de kapsones.Eigentlijk stellen ze allemaal niets voor.Andere moeten hard werken om rond te komen.Zorg is nog steeds slecht betaald b.v.en zo zijn er nog meer beroepen

En zo zijn er meer ooit als figurant gewerkt in de film “gangsterboys” met in de hoofdrol yess-r en Turk waarbij ik een video maakte van de set en vooral van de auto op de set met het masters of Hardcore logo erop met mijn telefoon, wij waren figuranten verkleed als wegwerkers. De opname was in Amsterdam in de oude tram remise. Yess-r kwam boos aangelopen naar een andere figurant die werdt al de hele tijd gepest toen richte hij zijn pijlen op mij “beter stop je met filmen vriend ik heb geen toestemming gegeven” en hij rukte zo de telefoon uit mijn handen terwijl ik aan het filmen was. Ik moest het filmpje verwijderen dus de sfeer was niet al te best op de set en dat vond ik jammer. Anyway het filmpje heb ik uiteraard nog ergens dus mocht boulevard het willen hebben dan kan dat. 🙂
Maar wat ik hiermee wil aangeven de meeste bnn’ers denken een soort god te zijn, op het filmdoek of tv zijn ze normaal maar enkele denken dat ze daarbuiten god zijn.

Carlo 🤮🤮🤮. Om te kotsen
Verschrikkelijke egoïstische eigenwijze vent

Nounou

Klinkt erg onaardig, hij zegt altijd vriendelijk gedag in t dorp