Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland is er helemaal klaar mee al dat gezeikMaxime Meiland laat aan de Weekend weten dat ze helemaal klaar is met alle kritiek die ze krijgt. Het is zelfs zo erg dat Maxime wel uitkijkt met wat ze zegt, want het is nooit goed.

Maxime zegt er in de Weekend het volgende over:

“Daar viel ook iedereen weer over, want je moet niet klagen en blablabla, maar ik sta daar nog hetzelfde in. Misschien dat het met de jaren meer went, dat weet ik natuurlijk niet, maar ik vind het nogal heftig af en toe.”

“Misschien is dat omdat we ineens zo populair zijn geworden. Er was niet echt een fase waarin we aan de bekendheid konden wennen. Het bouwde zich niet langzaam op. Bij ons was het poef, en daar waren we.”

Ook de kritiek op haar mislukte kledinglijn en de babykleding die ze verkocht voor hele dure prijzen is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Ze gaat het in ieder geval niet nog een keer proberen.

“Nou nee, voorlopig niet. Ik weet niet of ik dat zo snel weer aan zou durven. Ik heb nu mijn twee meiden om voor te zorgen en dat is druk zat, dus ik vind het wel even best zo. Ik zit er niet heel erg mee, want ik heb het in ieder geval geprobeerd. Niet alles wordt nu eenmaal een succes. Het is niet anders.”

Amalia, Willem Alexander én Maxima stomdronken in hotel gespot

Mederwerksters van het chique hotel De Echoput in Apeldoorn hebben aan een juice kanaal laten weten dat een deel van de Lees meer

Maxime Meiland verklapt per ongeluk groot geheim

Eerder lieten we nog weten dat de pasgetrouwde Maxime Meiland niet heel blij leek te zijn met haar buren. In Lees meer

Klagende Maxime Meiland al in de vroege ochtend aan de wijn

De pasgetrouwde Maxime Meiland lijkt niet heel blij te zijn met haar buren. In het onderstaande filmpje laat ze weten Lees meer

Maxime Meiland niet blij met bizarre coupe

Maxime Meiland die binnenkort gaat trouwen met Leory heeft haar vrijgezellenfeest al achter de rug. Maar Maxime lijkt haar huidige Lees meer

  1. Maxime heeft geld zat verdient met de Meilands series.
    Ze geeft aan dat ze het druk zat heeft met de kinderen.
    Andere moeders hebben ook nog een baan er bij , omdat ze anders niet rond kunnen komen.
    Ze zit in een luxe positie , en dan nog zeuren zeg.

Geef een reactie