Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Amalia, Willem Alexander én Maxima stomdronken in hotel gespot


Mederwerksters van het chique hotel De Echoput in Apeldoorn hebben aan een juice kanaal laten weten dat een deel van de koniklijke familie daar bleef slapen. Maar het bleef niet bij slapen, want volgens deze medewerksters waren Amalia en haar vader Willem Alexander stomdronken en had Maxima er op een gegeven moment genoeg van en ging maar alleen dansen.

Het juice kanaal heeft bronnen gesproken die het volgende laten weten:

Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc.

Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen. Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’. Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.” 

Het is wachten op eventuele beelden die stiekem zijn gemaakt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Best grappig.
Het zijn ook maar mensen.
Niemand is perfect.

Laat Amalia toch met rust
Ik geef haar gelijk Nederlandse media moet is stoppen met zeuren dit geld ook voor de studente
Hou je bezig met je eigen studie en zorg dat je slaagt stellen jaloerse pubers
Hou op met klagen en doe je best
We hoeven niet allemaal de modeshow lopen hou je bij je eigen welzijn

Nou en waarom wordt daar op gelet laat die mensen toch ook uit hun dak gaan dat gezijk van iedereen

Hoe heerlijk als mensen zich amuseren, zeker in familieverband, moet kunnen. Doen wij toch ook. Je knapt er geweldig van op, kunnen ze weer tegen een stootje.

Vind ik ook.beerlijk lekker uit je bol.mag best af en toe

Lekker even afreageren moet kunnen. Het zijn net mensen!

Zo zie je maar dat het ook gewone mensen zijn
Wel een goed hotel lekker discreet

Doe jij zelf nooit eens lekker gek, en trek je je even van niemand iets aan ? Dat is toch geen misdaad, ik kan me heeeel goed voorstellen dat deze mensen graag eens stevig afreageren om al dat gezeur over hun privéleven en eenzame positie en daar bovenop bedreigingen van enge onnozelaars die denken dat ze veeel beter zijn… houd toch eens op met je betweterigheid. Doe eens iets positiefs. Zolang we nog een monarchie hebben, zijn deze mensen het slachtoffer, hebben geen eigen keus zou je willen ruilen ?

Met alle respect..
Maar laat ze toch ook eens “lekker even ontspannen leven”
Leden van het Koninklijk huis of niet.
Deze mensen worden al zo geleefd.
Ik zeg geen probleem en laat lekker gaan!
Ik hou ❤️ van deze mensen

De opening van het jachtseizoen op het Loo is weer feestelijk en passend ingeluid door de familie van Oranje. Ik vind het overigens wel heel knap van Maxima dat ze zittend kan dansen 😂

Laat die mensen toch!!
Getuigd toch van goed ouderschap, dat je je dochter liever (de eerste keer) dronken zelf meemaakt dan een vreemde? Nu heeft koning papa nog in kunnen grijpen, als dochterlief alleen de hort op was gegaan (en gespot door vreemden) was het hek helemaal van de Dam geweest met die guttmenchen maffia (oftewel links (perfect) Nederland).

Laat die mensen met rust

Wat een ramp zeg , lekker laten genieten , doen wij toch ook , zeur pieten wil je ruilen

Moet kunnen, leven en laten leven.

We hebben allemaal een mening hetgeen betekent dat wij allemaal de berichtjes ,wel of goed, lezen. Zolang we dit doen blijft de pers ons hierin voorzien. We doen er dus allemaal aan mee en blijven ons met het koningsgezin bemoeien. Voor geen goud zou ik met ze will e n ruilen. Nog geen dag.