Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine is tonnetje rond, wordt nu ‘Lil Speknek’ genoemd


Laatst werd nog duidelijk dat Lil Kleine zijn handjes weer niet thuis kon houden. Hij had zich namelijk weer flink misdraagt in club Air in Amsterdam. Lil Kleine zou ruzie hebben gekregen met een man en Lil Kleine en zijn vrienden hebben deze man toen buiten de club helemaal in elkaar gemept. De foto’s van het gezicht van het slachtoffer waren shocking. Het gezicht van het slachtoffer was helemaal bont en blauw en opgezwollen.

Maar qua gezondheid gaat het ook niet echt goed met Lil Kleine. Hij lijkt namelijk flink te zijn aangekomen en wordt nu zelfs Lil Speknek of Lil Onderkin genoemd. Waarschijnlijk heeft Lil Kleine zoveel last van stress, omdat hij bang is dat hij in de bak belandt dat hij zich helemaal vol vreet.

We herrineren ons allemaal nog wel die agent die toen lekte dat Lil Kleine in de cel nadat hij zijn ex mishandeld had alleen maar liep te huilen en niet wilde eten. De kans is natuurlijk groot dat Lil Kleine weer in de bak belandt dus wellicht bereid hij zich voor door zichzelf helemaal vol te stampen met lekker eten.

Hieronder een foto van hoe Lil Speknek er nu uitziet:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misselijk rotventje de schoft.
Hopelijk komt hij een keer een goeie tegen , die hem verrot slaat of nog erger.
Die jongen zag er verschrikkelijk uit door die rotkop en zijn vriendjes.
Knap hoor met 6 man tegen 1.
Ook hoe hij met vrouwen om gaat is al om te kotsen.
En dan hangt die Samantha Steenwijk nog om zijn nek ook.

Hij denkt zeker dat er nog meerderen blinden net als zijn Golddigger ex en Nicol rondlopen,,, maakt niet uit hoe vadsig en smerig je eruit ziet, zolang je maar genoeg pegels op de bank hebt kun je tóch iedereen krijgen wie je wilt.