Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen en Linda de Mol hebben bloedhekel aan elkaarNu Talpa en RTL straks samen worden gevoegd en alle zenders, programma’s en de sterren die voor Talpa werken straks van RTL zijn zal er een nieuwe oorlog uitgebreken.

Linda de Mol was namelijk naar SBS6 vertrokken om haar broer John te helpen om van SBS6 echt een groot succes te maken. Maar daar was RTL niet zo blij mee en Linda mocht uiteindelijk vertrekken, maar zonder haar programma’s.

Linda was woest op RTL dat ze de programma’s ”Weet ik Veel” en ”Oh wat een Jaar” niet mocht meenemen naar SBS6. Maar ja RTL zou ook wel gek zijn om deze programma’s gratis mee te geven aan een concurrerende zender. Linda voerde aan dat ze de programma’s bedacht had, maar RTL zei dat ze de programma’s produceerde en dat Linda onder contract stond bij hun. En alles wat Linda dan op haar werk maakte en of bedacht van RTL is en dat klopt juridisch ook.

Linda had dus geen poot om op te staan en liet het voor wat het is. Maar Linda was wel in de veronderstelling dat RTL geen nieuw seizoen meer zou maken van deze twee programma’s met andere presentatoren. Maar daar had RTL geen oren na. De programma’s leverde veel kijkcijfers op en RTL zou wel gek zijn geweest om de programma’s in de ijskast te doen omdat Linda de Mol dat wil. Uiteindelijk ging Beau het programma ”Weet ik Veel” presenteren en Chantal Janzen ging aan de slag met het programma ”Oh wat een Jaar.”

Linda de Mol vond vooral dat Chantal Janzen deze klus had moeten weigeren ze voelde het als een mes in haar rug zei Linda. Chantal vond dat kinderachtig van Linda en zei dat Linda toch moet weten hoe het werkt in de tv-wereld. Uiteindelijk konden de twee dames elkaar niet meer luchten en zien.

Nu zal Linda de Mol dus weer terug keren bij RTL en dan zal ze zeker weer haar oude programma’s willen gaan presenteren. Chantal had hier inmiddels al op gereageerd en was hier niet blij mee.

Chantal zal haar plek dus niet gaan afstaan aan Linda omdat ze opeens terug zijn bij RTL. Daarnaast wil Chantal ook niks te maken hebben met Linda omdat ze haar arrogant en egoïstisch vindt.

Wij horen in de wandelgangen dat de twee dames nog steeds een bloedhekel aan elkaar hebben. Dus dat wordt vast bonje als RTL straks met Talpa samengevoegd gaat worden.

Gaat de man van Chantal Janzen vreemd? Bizar verhaal duikt op

Op de website van ‘vriendin.nl’ staat een verhaal over de man van een bn'er die vreemd zou gaan terwijl zijn Lees meer

Chantal Janzen vernedert Wendy van Dijk, dit betekent einde carrière

Gisteren was er op SBS6 weer een nieuwe aflevering te zien van de Ik Hou van Holland-kopie Wie kent Nederland. Lees meer

Vreselijke horrorvakantie voor Chantal Janzen

Chantal Janzen is op dit moment samen met haar man en twee kids vakantie aan het vieren in Italië. Maar Lees meer

Chantal Janzen schrikt zich kapot om foto Guus Meeuwis

Chantal Janzen is zich kapot geschrokken om een foto van Guus Meeuwis en zijn vriendin Manon laat ze in een Lees meer

  1. Voor beide dames geldt:
    Houd die borstel in je blouse. Vooral chantal heeft er een handje van die dingen te laten zien. Bij beat the champignons is het ook misselijk makend

  2. ikkem

    Wat mij betreft, ze kunnen lekker elkaars haren uittrekken. 🙃

  3. Sanne

    Stom wijf die chantal. Kan niks.

Geef een reactie