Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken


Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk zijn. Een tijdje geleden werden de twee nog gespot bij de Theebar van Rachel in Amstelveen. Volgens verschillende omstanders was Andre nogal geïrriteerd op Djarno omdat hij heel luidruchtig zou doen. Andre zou juist niet teveel aandacht willen trekken en zou Djarno dan ook op een nogal agressieve manier tot de orde hebben geroepen. Daarna was het stil tussen de twee en zat Andre die een petje op had alleen maar naar beneden te kijken.

Maar Djarno blijkt niet alleen Andre te irriteren ook een aantal dames hebben hun beklag gedaan bij Yvonne Coldeweijer. Zo zou Djarno stiekem met verschillende dames proberen af te spreken. Één dame noemt Djarno zelfs behoorlijk dom.

Hieronder het beklag van de dames die Djarno in bed probeerde te krijgen. Wij zijn benieuwd wat Manon de vriendin van Djarno er allemaal van vindt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aandachts trekkers die van Hazes.
Ze zijn allemaal het zelfde.
Die viezerik is pas weer vader geworden.
Buiten stampen , ik snap die vrouwen niet.
Trouwens wel.
GELD.

Soort zoekt soort.

Ach het zit in de familie toch, die zijn allemaal zo gek als een deur en dat neefje is alleen maar bekend door dat jochie van Roggel en die weer door zijn pappie. Verder presteren ze zelf helemaal niets.

Dat dat jong dom is zie je zo met die dombo kop van hem…maar die Hazes is nog dommer om met zulke debielen om te gaan familie of niet ze helpen je helemaal naar de klote inclusief vieze Roggel 🤮🤮

Gelijk met wel lief haar zoon ook al heeft gehad buiten Monique zijn die vrouwen allemaal de ideale schoondochter 1ding je kan iemand je schoondochter maar noemen als haar zoon er mee getrouwd is welke vrouw zo met zo,n vrouwenloper willen trouwen hoelang zal het nu duren metzijn nieuwe vlam die ziet nog altijd van de moeder van zijn kind kl.dre graag,maar zij pikte zijn grillen.niet meer en daarom kunnen ze niet samenwonen er is geen enkele vrouw die het zal blijven nemen dat hij meermaals met Monique en hun zoontje tesamen op vakantie zal blijven gaan en elke vrouw die Hijm na Monique heeft gehad willen enkel maar een relatie om zijn bekendheid en geld,maar zaterdag elke keer zijn moeder erbij moeten nemen