Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Steenrijk, straatarm gebruikt nep miljonairs in programmaWij lieten al eerder weten dat het tv-programma Steenrijk, Straatarm waarin een rijk gezin voor een week wisselt met het leven van een arm gezin blijkt voor een groot gedeelte in scene te zijn gezet.

Toen hadden we namelijk te horen gekregen dat helemaal niks spontaan is in dat programma. Het geld wat het arme gezin te besteden krijgt als het de plek van het rijke gezin inneemt komt helemaal niet van het rijke gezin, maar van de productie. Ook bepaald de productie de hoeveelheid.

Verder bepaalt de productie de gehele planning van beide gezinnen. Voor het arme gezin bepaalt de productie waar ze gaan winkelen en in welke winkel ze geld mogen uitgeven. Ook zegt de productie hoeveel geld ze moeten uitgeven. Als het arme gezin bij thuisbezorgd gaat bestellen mogen ze niet voor minder dan 100 euro aan eten bestellen.

Maar nu blijkt ook dat de zogenaamd rijke mensen helemaal niet rijk blijken te zijn. In de laatste aflevering van het programma zou Ferrah Simsek een rijke dame moeten zijn. Maar daar blijkt achteraf niets van te kloppen.

Haar ex-man laat weten woest te zijn, omdat ze zonder zijn toestemming hebben gefilmd in zijn huis. In de aflevering verbleef het arme gezin in een villa in Turkije, maar die was niet van Ferrah Simsek, maar van haar ex man. Verder zei ze dat ze in het vastgoed zit wat niet klopt. Ze blijkt gewoon te wonen in een simpel appartement in Ijburg in Amsterdam.

Sonja Bakker ondanks plagiaat alleen maar nog rijker

Plagiaat koningin Sonja Bakker zag haar hele imperium instorten toen iedereen erachter kwam dat ze al haar recepten en de foto’s van Lees meer

Zoveel geld heeft Erica Meiland nu op haar bank staan

Erica Meiland is niet iemand die graag stil zit. Ze heeft drie bedrijven en zit ook nog in de gemeenteraad Lees meer

Zoveel geld krijgt Andre Hazes voor zijn docu

Het is al een aantal dagen bekend dat Andre Hazes zijn docu aan Videoland heeft verkocht. Maar wij hebben te Lees meer

Zoveel geld heeft Linda de Mol

Linda de Mol is boos en kwam gisteren met een nieuw statement. Ze is vooral boos dat ze zo wordt Lees meer

  1. peter

    de kijk cijfers zullen wel dalen net zoals bij de andere programmas van de mol zijn allemaal nep meilandjes Gilles allemaal nep ik ben blij dat ik een knop op me TV heb

Geef een reactie