Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes maakt een enorme blunder


Laatst nog lieten wij weten dat Andre en Rachel hadden besloten om Roxeanne Hazes te schrappen uit de ‘Heel Holland Zingt Hazes’ concerten. Eerst stond Roxeanne namelijk nog op de site en het promotiemateriaal vermeld. Inmiddels is haar naam nergens meer te vinden en hebben moeder en zoon besloten dat ze Roxeanne echt niks meer gunnen en helemaal klaar met haar zijn.

Dat betekent dat Andre en zijn moeder Rachel meer centen overhouden aan het concert en dit niet hoeven te delen met Roxeanne. Andre lijkt de laatste tijd soweiso bakken met geld uit te geven. Gisteren nog verscheen er een foto van een autodealer. Het schijnt dat Andre even een Porsche op de kop heeft getikt van meer dan 150.000 euro. Andre heeft zijn geld wat hij kreeg voor de docu waar hij zolang mee bezig was al voor een groot gedeelte uitgegeven dus.

Alleen maakte Andre wel een pijnlijke blunder door de auto af te halen en er een foto op Instagram van te plaatsen op de sterfdag van zijn vader.

Hieronder de foto’s van Andre met zijn nieuwe pepperdure bolide.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

patser

Hoop dat hij hem gauw in de prak rijd

Moet hij dan de hele dag binnen gaan zitten janken of zo. Leven gaat door misschien heeft hij zijn vader herdacht zonder het bekend te maken. Ik zie dit niet als een blunder.

Hij maakt geen blunder ,hij is een blunder.

andre is geen echte haze

Schandalig

Echt wel er dikke blunder want rox heeft zelf al die keuse gemaakt

Mevrouw de Andre’s parasiet gaat barsten van de jalousie want haar kont mag niet in die porsche pronken.

Hij doe niet anders dan blunders maken ,de grootste blunder is ze vieze stink moer,en Peter idd volgens mij is het waar hij lijk totaal niet op beide…alleen dat liegen en bedriegen heb die van roggel

Waarom wordt er nog constant aandacht gegeven aan dit soort losers

De grootste blunder is parasiteren op de naam van zijn vader , verder hoef ik niets te zeggen over de hele familie Hazes.
O, ja behalve dat ik een hekel heb aan al dit soort figuren die op allerlei in wat voor soort media proberen te komen en denken dat ze interessant en leuk ofzo proberen te zijn.

Hij maakte geen blunder, hij is zelf de grootste blunder die zijn moeder gemaakt heeft.