Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vieze Jeroentje zwaar gewond na heftig ongelukEen paar weken geleden liet Yvonne Coldeweijer nog weten dat Jeroen Rietbergen een ernstig fietsongeluk had gehad op zijn racefiets. Hij trok zelfs bij zijn ouders in om te herstellen. Waarschijnlijk had hij liever bij Linda de Mol ingetrokken, maar die weigerde.

Maar nu laat Linda in haar eigen blad weten dat Jeroen eerder ook gewond raakte bij een heftig auto ongeluk.

Linda zegt er het volgende over:

“Ik heb maandenlang helemaal geen contact gehad totdat ik op een draaidag van een nieuwe serie een appje van zijn broer kreeg dat hij in Zuid-Afrika, waar hij een vervolgtraject deed, een auto-ongeluk had gehad. Op een donkere weg frontaal op een andere auto was gereden. Behoorlijk gewond was, maar gelukkig niet heel ernstig.

Na dat telefoongesprek ben ik eerst nog doorgegaan met de opnames, maar klapte ineens volledig in elkaar omdat ik besefte dat ik hem nooit meer gesproken zou hebben als dit anders was afgelopen.” 

Linda laat ook weten dat zij en Jeroen niet meer bij elkaar zijn, maar nog wel samen therapie volgen. Waarom ze dat dan niet individueel doen is ons een raadsel.

Deel deze juice!
  1. Sophia

    Lekker belangrijk wat jij er van vindt. Kijk eerst eens naar je eigen zielige leven lompe trut. Belachelijk dat de mensheid tegenwoordig zich vermaakt met het oordelen over een ander. Zorg eerst maar eens dat je zelf normen en waarden kunt uitdragen

Geef een reactie