Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Marco Borsato zit in grote problemen


Luca de zoon van Marco Borsato is net als zijn vader altijd bezig met dames. Luca stuurt zelfs foto’s van zijn zaakje naar verschillende dames. Een dame wie de foto had ontvangen van Luca is gelijk naar zijn vriendin Daisy gestapt en haar antwoord was veelzeggend. Ze zei namelijk dat hij dat vaker doet. Kort daarna maakte Daisy het uit met Luca en haalde ze ook uit naar de familie Borsato.

Nu Luca weer vrijgezel is lijkt hij te denken dat hij alles kan maken. Zo maakte hij gisteren een hele fout grap over de voetbalclub Ajax op zijn Instagram account. Dat kwam hem duur te staan, want enkele supporters pikte dit niet en gingen verhaal halen bij Luca. Hij zei hierna snel op zijn Instagram account dat het maar een grapje was, maar het was al te laat.

Luca lijkt zich in het vizier te hebben gespeeld van een aantal Ajax supporters die hem wel even een lesje willen leren. Wellicht dat Luca even een aantal dagen kan onderduiken bij zijn vader die helemaal alleen in Noorwegen zit en daar een roadtrip maakt op de motor.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties