Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol blijkt zwaar te liegen na onthulling over vieze JeroentjeGisteren liet Linda de Mol weten dat ze voor het eerst haar verhaal doet in haar blad LINDA over wat er gebeurd was toen ze het nieuws hoorde over het wangedrag van Jeroen Rietbergen haar toenmalige vriend.

Linda heeft al een kort voorproefje gegeven van wat ze allemaal gaat zeggen in haar blad.

Linda zegt er het volgende over:

“12 januari 2022. Ik zou die avond risotto maken, weet ik nog, maar het was de dag waarop de mail van Tim Hofman in één vernietigende klap alles veranderde. De grond verdween onder mijn voeten. Dat iemand waar je zo ontzettend van houdt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen… dat brengt een bak verdriet en woede, verbijstering en onbegrip met zich mee die ik hier niet eens kan beschrijven”, schrijft Linda de Mol in, zoals ze het zelf noemt, met afstand de moeilijkste editorial die ze ooit heeft geschreven. “Hoe kan ik dit verhaal doen zonder afbreuk te doen aan het leed van slachtoffers of het grote belang van de #metoobeweging? Want als er iets is wat ik niet wil, is dat het wel.”

Toch deelt Linda in LINDA.219 ‘DE LIEVE MENSEN ZIJN MET MEER’ voor het eerst, in haar eigen woorden, hoe ze de maanden na de onthullingen rondom ‘The Voice’ heeft beleefd. “Bovenop het verdriet kwam de haat op social media. Ik wist, en dat zweer ik op allebei mijn kinderen, helemaal van niets bij The Voice.”

“Ik ben altijd open en eerlijk geweest op de beginpagina’s van dit blad en schreef aan jullie alsof jullie m’n vriendinnen zijn. Ik neem de consequenties op de koop toe, want er zullen altijd mensen zijn die naar reageren of er iets van vinden. Het zij zo. Ik hou me vast aan mijn nieuwe motto: de lieve mensen zijn met meer.”

“En als je het zo gaat bekijken, ervaar je het ook zo. Al die lieve mensen, duizenden echt, die de moeite hebben genomen mij te steunen door mij een kaartje, brief of mail te sturen. Het is écht zo: de lieve mensen zijn met veel en véél meer, je hoort ze alleen minder. Het is de grootst denkbare troost geweest waarvoor heel, héél veel dank.”

Linda zweert dus op haar kinderen dat ze van niks wist. Maar dat klopt dus niet, want John de Mol liet weten dat hij Jeroen had geconfronteerd toen hij een klacht kreeg van het wangedrag van Jeroen. Ook Linda werd ingelicht en Jeroen moest in therapie van haar. Dat heeft ze ook toen zelf verteld. Dus Linda blijkt hier gewoon keihard te liegen.

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

  1. AC Pot

    De hele familie de mol liegen altijd al

Geef een reactie