Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman is weer compleet de weg kwijt


Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek swingers en kregen ze vaak een hotelverbod wegens geluidsoverlast. Ook vertelde Katja ooit een keer in een jacuzzi het te hebben gedaan met een hoop andere mannen en liet Jan Uriot weten dat hij Katja en Freek had betrapt bij een theatervoorstelling op bepaalde handelingen. Daarnaast gaat er een verhaal rond over wat Katja in een vliegtuig zou hebben gedaan. En werd laatst bekend dat Katja een bn’er om een trio had gevraagd in een restaurant.

Nu kregen we een wat minder pikant verhaal binnen, maar wel behoorlijk apart. Katja zou namelijk op Schiphol gespot zijn terwijl ze achter de security op haar koffer aan het wachten was.

Volgens een reiziger ging Katja opeens uit het niets allemaal gekke yoga houdingen en poses doen. Maar echt zo random dat de mensen om haar heen echt opkeken van wat gebeurd hier. Katja liet zich niet afschrikken en deed haar ding of niemand er was. Volgens een andere reiziger die het tafereel zag gebeuren leek Katja niet helemaal bij de les en was het echt zo raar en apart om te zien. Helaas hebben we er geen beelden van, maar wij hopen maar dat alles goed gaat met Katja.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties