Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol met 25-jarig meisje op tv, vieze Jeroentje speelt weer de hoofdrol


Vorige week was het eindelijk zo ver de grootte comeback van Linda de Mol op de Nederlandse televisie na een periode van rust. Linda nam een lange periode rust, omdat haar toenmalig vriend Jeroen Rietbergen één van de hoofdrolspelers was in het Voice misbruik schandaal.

AD-mediajournalist Marcus den Blanken laat weten dat hij Linda niet los van Jeroen kan zien als hij Linda met een 25-jarig meisje ziet bij het programma Miljoenenjacht. In de AD Mediapodcast zegt Marcus er het volgende over:

“Ik was wel een klein beetje cynisch toen ik zat te kijken. Er kwam een 25-jarig meisje in de finale die het kofferspel mocht spelen en Linda ontfermde zich echt over haar, beschermde haar een soort van”

“En dan schiet toch af en toe Jeroen Rietbergen door m’n hoofd met een 25-jarige kandidaat aan een televisieprogramma. Maar dat was een klein beetje cynisme van mijn kant.”

Collega Angela de Jong:

“Had ze die maar beschermd, wilde je zeggen.”

Marcus:

“Nou nee, het schoot door m’n hoofd.”

Marcus:

“Linda stond er gewoon weer als Linda. Toen die rel net begon reageerde ze bijvoorbeeld ook op jou en ik dacht: hè?! Linda de Mol die een sneer gaat uitdelen aan Angela de Jong?! Waarom reageert ze op jou?! Dat is zó niet Linda.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hik hik burp burp hik, 5 euro… Hik burp

Meisje van 25 ? Whhhaaa… Das al een vrouw hoor…
Kunnen die molletjes niet ff opschuiven en plaats maken voor een ander?

Dat een ziek iemand als Marcus den Blanken nog journalist is. Het zegt meer over de zieke geest van deze meneer dan op het oprechte enthousiasme van Linda die het een meisje gunt met een mega studie schuld. Schaam jezelf, en de hele AD redaktie wat dat betreft.

R van de Waal .
Goed zo ! Zo walgelijk dit daarom reageer ik op U ,lijkt echt nergens op !

Gezien de reden van haar afwezigheid moet je wel keihard zijn om net te doen of je terug komt van een vakantie

Dat deed ze niet !!! Piet donkerlo!!

Eigenlijk meisje lijkt op Jeroen, net als beide uit dezelfde genen stammen. 🤨