Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Britt Dekker onthult: ‘Ik had heftige ruzie met Johnny de Mol’


Een paar maanden geleden besloot Johnny de Mol abrupt te stoppen met het presenteren van zijn eigen talkshow HLF8 op SBS6. Dit besluit kwam nadat er een anonieme aangifte tegen hem gedaan was van een vrouw die hem beschuldigde van misbruik. En dat kwam nadat zijn ex Shima al aangifte tegen Johnny had gedaan wegens zware mishandeling.

We zien Johnny de Mol dus al een tijdje niet meer op de tv. Maar gisteren deed Britt Dekker toch wel een heftige onthulling over Johnny in het programma ‘Dit Was het Nieuws’ waar ze te gast was.

Britt Dekker vertelde namelijk dat ze een keer heftige ruzie heeft gehad met Johnny in het programma ‘Waar is de Mol.’ In dit programma neemt Johnny bn’ers op reis naar een bestemming naar keuze. Maar volgens Britt is er helemaal geen keuze en was Johnny heel vervelend tijdens het programma.

Britt zegt er het volgende over:

“Het gaat eigenlijk zo: je mag je favoriete land kiezen en ik wilde heel graag naar Zuid-Afrika. Toen zeiden ze: ‘Dat mag niet’, dus toen zei ik: ‘Ja, maar het format is toch dat je ergens naartoe gaat wat je leuk vindt?’ Toen gooide ik Curacao op, maar dat mocht ook niet.”

“Toen ging ik door met Madagascar, maar toen zeiden ze: ‘Nee.’ Toen hing ik op en toen belden ze terug en ze zeiden: ‘Weet je wat jij leuk vindt? Tsjernobyl!’ Ik weet nog waar ik stond. Ik zei: ‘Tsjernobyl? Dat vind ik helemaal niet leuk!’ ‘Jawel.’ Ik zei: ‘Hoezo kom je op Tsjernobyl?’ ‘Ja, daar heb je allemaal zieke dieren die overal rondlopen.’”

 “Ik ben daar geweest. Daar heb ik echt heel erge ruzie met Johnny gehad, Johnny de Mol. Het is heel heftig.”

“Het was leuk totdat we richting die kerncentrale gingen. Johnny wilde steeds verder en het metertje ging steeds harder af en ik wilde gewoon terug.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nee jij bent lekker ding

Is ook raar. Als het format is en ook zo uitgedragen wordt, dan is het de wens van de gast en zelfs 3 voorkeuren niet serieus nemen. Vreemd ook, dat Johnny de Mol je wens om terug te keren niet serieus nam. Zegt genoeg over hoe bepalend en ver ze willen gaan voor een scorend programma. Het gebeurt zelfs al voor het maken.

Beetje mosterd na de maaltijd….
Ga dan gewoon niet…. klaar… masr niet maanden later gaan trappen niet zo sjeik als je het mij vraagt…. is gewoon een schreeuw om aandacht

Ik vind het heel goed dat je dit openbaar maakt ik ben ook grote fan van Britt ze is altijd heel eerlijk en oprecht

Ik ook zij is altijd recht door zee en niet van het achterbakse