Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoveel geld heeft Erica Meiland nu op haar bank staan


Erica Meiland is niet iemand die graag stil zit. Ze heeft drie bedrijven en zit ook nog in de gemeenteraad van Noordwijk. De 3 bedrijven die ze heeft leveren haar geen windeieren op.

De drie bedrijven die Erica heeft zijn Renkeland B.V., Renkeland Holding B.V., en uitgeverij Osjato B.V. Het eerste bedrijf richt zich op heet maken en produceren van tv-programma’s. Ja de Meilandjes zijn nu ook producers geworden. Het levert Erica in ieder geval aardig wat op. Want het eigen vermogen van dit bedrijf staat op 370.000 euro.

Het tweede bedrijf Renkeland Holding B.V heeft geen duidelijke omschrijving, maar daar is het eigen vermogen maar liefst 722.229 euro.  De echte klapper maakt Erica met haar derde bedrijf uitgeverij Osjato B.V. welke ze samen heeft opgericht met schrijver Jan Dijkgraaf. Erica heeft haar eigen biografie uitgegeven dus al het geld wat binnenkomt met de verkoop daarvan gaat rechtstreeks hier naar toe. Het eigen vermogen van dit bedrijf staat op 1,2 miljoen euro. Dus Erica zit er heel warmpjes bij net als alle andere gezinsleden van de familie Meiland.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Slime vrouw dus, met net zo slime gezinsleden ook, die snappen allemaal hoe het geld te verdienen valt, chapeau. 👍

Goed bezig Erica!
Allemaal trouwens!

Dan heeft ze goed gewerkt om aan zoveel geld te komen.
Ze is ook de slimste van de familie.Martien kan alleen maar schreeuwen en gek doe ,Maxime idem dito en Montana zie je te weinig

Zakelijk, ondernemend en doordacht en doorslaggevend lieve mensen met humor. Toppie en genieten van jullie. Mark