Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Slachtoffer valt Thijs Römer opnieuw aan


Acteur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Katja Schuurman heeft al jaren een vriendin, maar volgens een Juicekanaal op Instagram gaat Thijs vreemd.

Thijs zou het vooral gemunt hebben op dames die in de fanclub van de hitserie ‘Moordvrouw’ zaten. Deze serie werd jaren geleden uitgezonden op RTL4 en Thijs speelde samen met Wendy van Dijk hier de hoofdrol in.

Maar dit verhaal kreeg wel een heel erg naar vervolg. Nena een dame die op dit moment 20 jaar is zegt dat Thijs Römer misbruik van haar heeft gemaakt toen ze nog maar 14 jaar oud was. Als Nena ongepaste foto’s en voicememo’s zou sturen zou ze van Thijs mogen figureren in de serie Moordvrouw.

Thijs ontkent, maar laat nu weten dat hij zijn gehele agenda leeg veegt en rust neemt. Thijs heeft te veel gewerkt zegt hij zelf. Maar veel mensen denken dat dit een smoes is en Thijs straks een groot probleem heeft.

Ook Nena het vermeende slachtoffer van Thijs heeft gereageerd op de aankondiging die hij doet en zei zegt dat dit allemaal smoesjes van Thijs zijn. Nena is inmiddels naar de polite geweest om haar verhaal te vertellen en als het klopt dan is niet alleen de carrière van Thijs voorbij, maar zou hij ook zomaar eens in de gevangenis kunnen belanden.

UPDATE:

Inmiddels is Thijs gehoord door de zedenpolitie en heeft hij maar liefst 3 aangiftes aan zijn broek hangen van verschillende slachtoffers. Met één van de slachtoffers zou het zelfs zo slecht gaan dat ze is opgenomen in een instelling.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die nena moeten ze opsluiten. Gesloten inrichting. Wijf is gek.

14 jr en dat jong nu na buiten
L ijkwel op aandacht ht trekken nou weer een mooi verhaal erbij …wie volgt…!
.

En lelijk. Volgens mij heeft ze een bril nodig. De lachspiegel heeft ze al. Ze is zo gek als een deur en BLUT. Dat hele gedoe met het aangeven van acteurs/zangers etc. is superirritant aan het worden. Allerlei trieste figuren zoals die grote baby komen nu ineens op de proppen. Of wil je ook aandacht, m*fkees.

Zijn de ogen nu een beetje geopend
, want het zo frappant dat al die meisjes (dames) jaren later komen met hun zogenaamde misbruikverhaal. Geen een die gelijk aan de bel trekt op dat moment.

Waarom na zoveel jaar aangifte dat begrijp ik echt niet !!

aandachtsziek borderline-mongooltje is dit, zit al jaren opgesloten dat volgevreten hok.
de anderen die aangifte hebben gedaan zijn haar mede-borderline vriendinnen.
alle 3 al jaren verliefd op thijs en zochten hem steeds op, zelfs bij zijn huis.
stalking dus
alles was terug te vinden op twitter

maar omdat het borderline-mongolen zijn zullen ze er wel weer mee wegkomen zonder straf.
zo gaat dat hier in NL

Dit is momenteel een rage, 3 vrouwen en geen 1 had t lef om eerder aan de bel te trekken, zogenaamde schaamte, allemaal Bullshit. Jammer dat ze allemaal worden gelooft ook. Ga ’t ook proberen, een BN er ergens van beschuldigen 🤣

Helemaal met je eens. Ik word kotsziek van dit soort aandachttrekkers. Vooral deze gek blijft maar opdoemen. Mijn ogen kunnen het niet meer aan. Er zullen heus wel een paar meiden misbruikt zijn, maar de meerderheid liegt.