Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace en haar zoon zetten bioscoop op stelten


Eerder liet de familie van Glennis nog weten dat ze klaar zijn met chagrijn Glennis Grace. Wij snappen wel dat Glennis zo chagrijnig is. De concerten van de Ladies of Soul gaan niet door. Al haar andere optredens worden ook steeds vaker gecanceld en daarnaast moet Glennis eind oktober voor de rechter verschijnen. Die gaat dan haar rol in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarktpersoneel door haar en een knokploeg werd mishandeld behandelen.

Glennis lijkt steeds meer de aandacht zelf weer op te zoeken om haar imago op te vijzelen, maar dat gaat altijd mis. Laatst nog met haar ondoordachte actie om spullen naar Ter Apel te brengen wat helemaal mis ging en waar ze veel kritiek op kreeg.

Nu deelt Glennis zelf een filmpje waarop te zien is hoe ze met haar zoon in een bioscoop is. Maar ook op dit uitje krijgt Glennis veel kritiek. Mensen die het filmpje zien snappen namelijk niet waarom Glennis en haar zoon zo hard praten in de bioscoop en aan het filmen zijn in de zaal. Ga dan niet naar de bioscoop als je niet rustig naar de film gaat kijken en alleen maar loopt te klooien, aldus één van de reacties.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoeveel aandacht gaat deze….asociale dame nog krijgen. Negeerden soort mensen toch.

Gedragen kan ze zich niet, zegt alles over wie ze is.

Tjaa ze gooit zelf haar eigen ramen in. Wil je oprecht een statement maken met je goede doelen dan krijg je van het een op het ander toch weer gezoek vanuit de media. Als BNer moet je daar gewoon de concequenties van inzien. Mits je stapje terug doet vanuit de media en een normale baan zoek! Dan krijg je dit gezeur niet..

Wat mensen niet allemaal doen om aandacht te trekken.
Meestal is het ook niet het beschaafdere deel van de bevolking

Och dat amsterdamse viswijf weer kolere ja dat krijg je als je nu overal wordt uitgekotst door heel nederland dan wordt je deprie he meid krijg ze geen aandacht dan zoek ze het wel ze motten jou verotte kop nooit meer op buis zetten verschikkelijke tyfus wijf helemaal verot tot op het bot

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen 😳😘

No more “Grace” voor Glennis zo te zien

Wat kunnen mensen iemand gelijk laten b vallen(wat ze gedaan heeft keur ik ook niet goed) maar waarom dan gelijk iemand xe grond in trappen we doen allemaal wel eens dingen die goed zijn maar omdat zij een ster is laten we haar vallen.en het is gewoon eensport om iedereen van vips de grond in trappen.

Omdat dit zielige figuur steeds weer de fout ingaat en zich weigert aan te passen. Vandaar.

Daar denk ik anders over….

Hallelujah, zo denk ik ook . Zij is niet mijn favoriet maar vind dit nu een beetje te ver gaan . Wie zonder fouten is , werpen de eerste steen.

Bep, ik ben het helemaal met jou eens. Dat moet nu eens afgelopen zijn met al dat gif op social media te spuien. Als ik dat soort haatdragende reacties lees, dan zegt mij dat meer over degenen die dat zeggen dan over Glennis Grace. Zij zouden niets weten over wat Glennis doet of laat als ze haar niet zelf stalken. Glennis Grace is en blijft voor mij de beste zangeres van Nederland en daarbuiten.

👍

Ach het is een zielig stuk ellende ze moet aan het werk gezet worden , dan houd ze haar klauwen misschien thuis.
Ze is op het podium zowiezo al geen fluit waard onbegrijpelijk dat zoiets nog fans heeft
, zijn die er nog wel .
Walgelijk mens

Wat een bs. Ik mag haar ook niet. Nooit gedaan ook niet maar zeg niet dat ze niet kan zingen want dan lul je uit je nek.

Is en blijft een aso. Geen aandacht aan geven en niet uitnodigen . Lekker rustig.

Je kan haar beter Schennis noemen,zij houd nooit op,heel goed voor haar opvoeden de zoon.

Ordinaire schreeuwlelijk, ik begrijp nog steeds niet wie haar stemgeluid mooi vindt….

Die lijkt helemaal ontspoort,dat komt toch nooit meer goed op die manier.Wie denkt ze wel dat ze is.Als ze zo door gaat,komt ze in de bijstand en wordt ze een dood ordinair Amsterdams schoffie.
Om zo haar carrière te verpesten,doodzonde

Ik heb een vraag aan JUMBO;
Waarom maakt Jumbo graag gebruik van minderjarige personeel om het werk van volwassenen te laten doen en speciaal in de weekenden waar geen geschoolde leidinggevende te vinden zijn?
Is Jumbo zèlf toch in de fout om minderjarigen te misbruik?

Laat haar mèt rust

Zij en haar zoon zijn de nationale tokkie’s van nederland.Of dat nou iets is om trots op te zijn?Ze moeten onderhand er is over gaan nadenken waar ze mee bezig zijn.
Het is tenslotte niet iets om trots op te zijn om als nationale tokkie bekend te staan.

Moraalridders ! Hou er mee op schij er mee uit.Iedereen maakt fouten en daar heeft ze nu wel van geleerd ,en wat het ook is ,ze heeft een fantastisch mooie stem.Ik zou zeggen maak haar niet helemaal kapot,Gun haar een kans.

Ik heb bij haar altijd het gevoel gehad dat ze zich anders voordeed.
Nu is het uitgekomen dat ze gewoon een asociaal mens is.
Ze heeft er zelf voor gezorgd dat ze uitgespuugt wordt door veel mensen.

Laat had bij is. Met rust
Ze maakt zelf uit hoor leefd
…. wordt er zo moe van ,,!

????? Angelina fleur heb je dit zelf wel terug gelezen ? En zo ja, snapte je er zelf wel wat van ? Is je computer misschien kapot ?

🤣🤣🤣🤣

Misschien is ze niet zo goed taalkundig onderlegd als jij. Er zijn nog steeds mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Scroll gewoon verder als je het niet snapt; net zo makkelijk want ze reageert waarschijnlijk toch niet eens.

Sorry hoor maar als je niet eens kan schrijven, bemoei je dan niet met deze discussie

Ze halen op dat moment echt het niveau van zowel de ‘artiest’ fans en medereageerders naar beneden!!
Want iedereen zal denken dat ‘de artiest’ niet eens fatsoenlijke fans meer overheeft. Alleen nog laag geletterden en aso’s.

dat mens en die zoon op pakken en nooit meer los laten sport voor geen meter pas poort van die twee in nemen en op een onbewoond eiland zetten deze mensen horen hier niet thuis

Wat eng hoe witte Nederlands zich loslaten door te menen anderen de grond in te trappen.
Kijk goed om je heen wat er thuis onder je neus gebeurd, ben je zelf gelukkig???
Lijk wel zelfhaat naar n andere te projecteren wat jullie doen .
Check je zelf man, je hart en je innerlijke ,toets je zelf , dan zal je zeker gelukkiger zijn als je bij je zelf begint dit soort vervloekte shit op het net te schrijven ,
Mensen die dit doen zijn vaak hartstikke ongelukkig, verbitterd en niksnutten !!!!

Wat mensen allemaal NIET doen, en wat doen ze dan wel?

Wat is dat met dat mens en haar zoon samen 😠 1 pot nat🤨
De ladies of soul moeten lekker gewoon zonder haar verder gaan beter zo.
En laat ze maar lekker voelen hoe het is om slachttoffer te zijn met haar grote asociale bek😬 opzouten met dat mens.

Dat ze een fantastische stem heeft is geen verdienste, dat komt ook voor bij asociale mensen! Zo zie je maar dat zo’n gift niets zegt! Zo’n stem en dan alles verknallen! Ze moet zich schamen!!!!

Wanneer houdt dit eindelijk eens op…

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
Verbeter de wereld begin maar eens bij je zelf, of zoek iets beters te doen dan anderen bekladden…

Ik snap waar iedereen zich mee bemoeit .laat haar lekker learn hoe ze wil .ieder mens heeft zijn fouten. Niemand is heilig .
Grace je hebt een super stem .en doe wat Je zelf wil .en mensen met nare reacties .kijk eerst naar je zelf groetjes

Dit is gewoon een arrogante, asociale en ordinaire domme geit!
Zou perfect passen in onze parasietenregering!

Tijdens het zingen al zo’n grote uitgerekte bek.

Wanneer stopt iederen eens met die aandachts junkie, dan zal ze het eens leren en ook de Ladies of soul moeten iemand anders zoeken, dan kan die GG in gedrags therapie met haar zoon dan kan er misschien nog iets van die jongen terechtkomen, zo iemand moet helemaal op nul gezet worden om tot besef te komen

Ik ben nooit zo gecharmeerd geweest van la Grace, ze zal best wel wat vaardigheden hebben maar als persoon heeft ze nog veel te leren als dat in haar geval uberhaupt mogelijk is.