Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

WAT?! Peter Gillis wil gaan trouwen met Nicol


Een tijdje geleden werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht en hier en daar had gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belanden een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu hadden we van een bron vernomen dat Peter en Nicol alleen nog doen alsof ze nog bij elkaar zijn tot de rechtszaak is geweest. Peter wil hiermee uitstralen dat de mishandeling allemaal nog wel meeviel anders zou Nicol toch nooit bij hem blijven. Maar het lijkt erop dat het tweetal toch echt klaar is met elkaar.

Maar wij hebben te horen gekregen dat het Nicol is die er de brui aan wil geven en dat Peter er alles aan wil doen om Nicol bij hem te houden. Wij horen zelfs dat Peter bereid is om met haar te trouwen en het zelfs overweegt om haar ten huwelijk te vragen. Iets wat Peter absoluut niet wilde. Nicol zag dat anders en wilde al heel lang trouwen met Peter.

Het kan dus zomaar zo zijn dat als Peter niet wordt veroordeeld door de rechter voor de mishandeling van Nicol. Ze wellicht in het huwelijksbootje stappen en dat het volgende seizoen van Massa is Kassa voor een groot deel gewijd zou zijn aan hun huwelijk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alles doet die pinguin nu voor de kijkcijfers.Ik weet wie er zeker niet gaat kijken.IK .Wij gaan lekker hbo max kijken.

Tuig van de bovenste richel en alles voor de kijkcijfers dus

Hij doet er alles voor om met zijn dikke buik op tv te komen, wat zei hij ook al weer , ik doe het niet voor het geld….mmmm…maar WEL voor ALLE aandacht!!!

Hahaha, ja sorry hoor maar ik kan niet anders dan lachen hierom. Heeft ze toch haar zin, het heeft wat gekost (mishandeling) maar dan heb je ook wat !!! Wat geld al niet doet.

Hij wil alles doen als hij maar niet van de buis moet