Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nick & Simon belazeren de boel, willen gewoon flink cashen


Een paar dagen geleden lieten we nog weten dat Annemarie de vrouw van Simon Keizer in Volendam bekend zou staan als ‘sloom en dom.’ En wij dachten voeg daar dan ook maar het woordje naïef aan toe. Maar Annemarie blijkt alles behalve naïef, want een juicekanaal liet weten dat Annemarie allang op de hoogte was van Simon zijn vreemdgaan praktijken. Annemarie heeft Simon hiervoor een tijdje geleden vergeven en Simon denkt waarschijnlijk dat hij daardoor een vrijbrief heeft gehad van zijn vrouw om er maar mee door te gaan.

LINDA.-journaliste Antoinnette Scheulderman liet in de talkshow HLF8 dan ook weten dat Nick & Simon gewoon een toneelstukje hebben opgevoerd om nog één keer flink te kunnen cashen met hun zogenaamde afscheidsconcerten terwijl ze elkaar haten.

Antoinnette zegt er dan ook het volgende over:

 “Ik ben gewoon gefascineerd, van: waarom doen ze dit? Die jongens hebben volgens mij heel veel geld verdiend, dus die doen het waarschijnlijk alleen nog om…”

 “Ze hebben nog weer een nieuw album en ze hebben dadelijk een afscheidstournee. Daar moet dus kennelijk nog heel veel verdiend worden, waardoor ze nog moeten doen alsof ze samen door één deur kunnen. Hou er gewoon mee op.”

“Je kan ook gewoon zeggen: ‘Nick & Simon stoppen ermee, want Nick & Simon kunnen elkaar niet meer luchten of zien.’ Punt. In plaats van dadelijk nog zes keer leuk gaan doen in Ahoy. Je kunt er toch gewoon mee ophouden?”

“Ik zie nu gewoon twee mensen die elkaar haten. Of in elk geval de een vooral de ander.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk naar het gezicht van Nick. Dat zegt al genoeg!

Ik vind dat Nick en Simon normaal moeten doen en Zich niet moeten aanstellen zo zijn Ze net een stel hele kleine Kinderen die Aandacht moeten hebben omdat Ze Aandacht te kort komen

Na een jaartje komen ze weer bijelkaar. Kunnen ze nog meer cashen. Dit is allemaal in scène gezet.
Vreemdgaan is toch een hot item en je kan er goed geld mee verdienen.

Eindelijk