Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De vrouwen van Nick en Simon hebben ook mot met elkaar


Toen er vorige week juice naar buiten kwam over Simon ging het helemaal mis tussen het duo. Er gingen al eerder geruchten dat Simon Keizer zijn toen zwangere vrouw zou hebben bedrogen. Maar een paar weken geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat.

Niet veel later ging het gerucht dat Nick wilde stoppen met het zangduo Nick en Simon. Een paar dagen geleden hebben ze officieel aangekondigd dat het tweetal uit elkaar gaat. Volgens insiders hebben de twee bloedbonje met elkaar en gunnen ze elkaar geen blik waardig als ze samen nog optreden.

Maar ook de vrouwen van Nick en Simon zijn er klaar mee. Eerder werd al duidelijk  dat Kirsten Schilder de vrouw van Nick Schilder ook helemaal klaar was met Simon Keizer. Kirsten heeft Simon namelijk ontvolgd op Instagram en dat doe je eigenlijk alleen maar als er echt wat aan de hand is en je niet meer geassocieerd wil worden met deze persoon.

Maar de vrouwen van Nick en Simon blijken onderling ook mot met elkaar te hebben. Volgens een anonieme bron uit Volendam kunnen de twee vrouwen elkaar echt niet meer luchten. Zo snapt Kirsten de vrouw van Nick niet hoe het kan dat Annemarie de vrouw van Simon haar oogkleppen ophoudt voor het walgelijke gedrag van Simon.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Last ze maar lekker elkaar afmaken, wat kan ons wat schelen en wat is interessant aan zulke TOKIES. Die bekende BNR’es vreemde ganger zijn het van een viezerik naar een ander. Viezerik TOKIES…..