Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland verklapt per ongeluk groot geheimEerder lieten we nog weten dat de pasgetrouwde Maxime Meiland niet heel blij leek te zijn met haar buren. In een filmpje laat ze weten dat de buren al om 06.30 uur bezig waren met zagen en verbouwen wat echt een pokkeherrie maakt.

Maar een aantal oplettende kijkers van het filmpje viel nog wat anders op. Zodra Maxime in het filmpje naar het huis van de buren wijst houdt ze namelijk een wijnglas vast en de inhoud lijkt sterk op Rosé en dat in de vroege ochtend.

Wellicht is dat ook de reden dat Maxime niet meer zo scherp is. Want gisteren tijdens een interview van Shownieuws praten Maxime Meiland per ongeluk haar mond voorbij en daar was Martien Meiland niet blij mee.

Bart Ettenkoven interviewt Martien en Maxime voor Shownieuws en Martien verteld dat er ook nog een kerstspecial van de Meilandjes aankomt. Maar hij kan daar nog niets over zeggen.

Martien:

,,We moeten natuurlijk ook nog de kerstspecial helemaal opnemen hè?”

Bart Ettenkoven:

,,Wat gaat er hier gebeuren in de tuin? Komt hier een heel lichtpaleis?!”

Maar dan zegt Maxime opeens:

,,Nee, we gaan wèèèg”

Martien kijkt Maxime verschrikt aan en Maxime weet meteen dat ze per ongeluk iets heeft gezegd dat ze niet had moeten zeggen. Ze probeert zich er dan ook uit te redden.

Maxime:

,,We gaan altijd weg”,

Bart Ettenkoven:

,,Maar wat wordt het?”

Martien gaat er duidelijk niets over zeggen:

,,Nee, gaan we niet doen! We gaan niks zeggen”

Deel deze juice!
  1. WillieWie?

    goh, wat kijk ik dáár van op! vader flink aan de wijn, moeder spuugt er ook niet in en die kleine kids moeten maar raden in welke staat iedereen is; héél schadelijk! ik keek hen alléén tijdens die zogenaamde bijstand: de wijn gaat dan zelfs boven de babyvoeding en in hun “positieve” podcast staat de wijn ook centraal en dat alles zegt mij wel méér dan genoeg……………….. kasteeldrama trouwens nooit gekeken vanwege enorme irritaties opwekkende hoofdpersoon.

Geef een reactie