Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wangedrag vieze Jeroentje was al veel langer bekend bij leiding Talpa


Gisteren kwam Tim Hofman met het programma BOOS met een tweede aflevering over het Voice misbruik schandaal. Hierin beweert Tim dat de leiding van Talpa al veel langer op de hoogte was van de misdragingen naar vrouwen door Jeroen Rietbergen. Volgens Tim zijn er uiteindelijk twee conclusies te trekken. Of John de Mol liegt over het feit dat hij maar op de hoogte was van één grensoverschrijdend geval van zijn zwager Jeroen Rietbergen. Of dat de leiding van Talpa probeerde dit onder de pet te houden en niet naar John de Mol is gestapt.

Tim heeft in deze nieuwe aflevering ook nog contact met Linde die destijds de leiding had hierover en waar volgens Tim alle klachten over Jeroen Rietbergen naar toe zijn gegaan. Maar Linde had niet zo een zin om Tim te woord te staan.

Ook John de Mol had geen behoefte om Tim te woord te staan. We zullen dus waarschijnlijk nooit exact weten wat nu de waarheid was en of John de Mol op de hoogte was van meerdere gevallen van wangedrag van zijn zwager.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gezeik!

Zelden een vervelender omhooggevallen mens gezien als Tim Hofman! Over de ruggen van anderen geld verdienen. Een soort lijkenpikker! We kunnen hem missen.

zo kunnen ze wel blijven zeuren en wat wordt er mee bereikt,dat Linda als nog breekt met Jeroen laat die mensen toch gewoon met rust GVD om ziek van te worden en die kerel van boos die moet heel rap de zendtijd die hij krijgt heel rap inleveren gewoon van de buis opdonderen zo dat de rust weer weder kan keren.

Tim heeft mijn steun, deze smerige praktijken moeten naar buiten blijven komen. John de Mol en consorten wanen zich veilig, ze kunnen hun smerige dingen blijven voortzetten zonder ervoor gestraft te worden. Ga zo door Tim, zet dat schorem flink te kijk. Stelletje smeerkezen.