Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wat!? Andre Hazes zet Monique uit de villa, ze staat er nu echt alleen voor


Gisteravond kwam Andre Hazes opeens met een statement op zijn Instagram account. Hierin kondigde hij zijn comeback aan en dat er de afgelopen tijd een documentaire over hem is gemaakt en dat deze binnenkort bij Videoland te zien is. Maar Andre vertelde ook dat hij de afgelopen tijd werkte aan zijn verslavingen en had het geen moment over zijn burn-out.

Andre heeft nu dus eindelijk voor het eerst zelf toegegeven dat hij verslaafd was en roofbouw pleegde op zijn lichaam. Opvallend is dat Yvonne Coldeweijer meldt dat Monique helemaal niet in de docu te zien zal zijn. Volgens Yvonne zal er maar één klein gesprekje te zien zijn en verder is ze op advies van Rachel helemaal uit de docu geknipt.

Yvonne beweert zelfs dat hij Monique binnenkort uit de villa knikkert en op straat zet. De villa is namelijk van Andre en hij betaald ook alle kosten hiervan. Volgens Yvonne komt Monique straks nog dus voor een hele nare verassing te staan.

Hieronder het statement van Andre Hazes dat volgens Yvonne door Rachel is geschreven.

“Lieve mensen, het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat. Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven.”

“Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf.”

“Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet).”

 “Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

“Binnenkort verschijnt ook mijn documentaire Crossroads op Videoland. Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.”

“Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023.”

“Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is. Veel liefs en geluk, André.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rachel Rachel of roggel die regeerd over andre laat hem dat dan ook voelen geen contact meer met zijn zus en geen contact meer met kleine dre
Roxanne doet er goed aan o. Te stoppen met Holland zingt hazes het enigste wat je daar mee doet is de bankrekening van roggel te vullen en monique er zijn veel leukere mannen op de wereld zonder een irritante. Moeder

Ik zou eerst m’n Nederlandse taal wat aanscherpen voordat je commentaar geeft.

André is een grote klootzak zet zijn eigen kind op straat met dank aan dat kutwijf van een moeder van hem
Je moet je doodschamen moederskindje

Waarom is André nu weer de lul, en een klootzak etc? Hij wil gewoon zijn Huis terug, is dat zo raar?

Monique moet voor haar zoontje en voor haar zelf een andere woning gaan zoeken, dat is heel normaal als een relatie over is!!

Je kan toch niet van André verwachten dat hij Monique daar haar hele leven laat wonen, en dat hij haar ook nog haar hele leven onderhoud?

Monique westenberg is nog te lui om haar huid waar ze woont schoon te houden, daar is namelijk een poetsvrouw voor, die andre betaald.

Ik begrijp best dat ze veel stappen terug moet zetten, en dat ze haar huis nu zelf moet gaan poetsen. Dat ze niet meer een aantal keer in de week kleren kan kopen. Geen dure parfums vanaf 289, euro en duurder kan kopen. Niet meer naar een veel te dure kapper iedere week kan gaan. Etc, Dat alles is de reden dat Monique niet weg wil uit de villa, en bij André!!

je vergeet al die vakanties!

Belachelijk ventje en dan Monique die altijd blijven steunen is en hem steeds weer in huis nam. Gewoon walgelijk dat ze nu uit het huis gezet wordt. Denkt ook niet aan z’n zoon hé als de moeder mag oprotten. Z’n vader had dan toch nog een aardiger inborst. Bah, ik ben in elk geval enkel fan van Hazes sr.

Die Andre spoort echt niet. Het is een gigantische narcist en moederskindje, zelfs zo erg dat hij nog steeds bij haar in bed slaapt. Aangezien hij geen nacht alleen kan slapen.

Vind ik niet normaal je zet tocht je kind niet op straat komt zeker door zijn moeder ik vind dit walgelijk dat kan je niet maken

Mislukte vent van een walgelijk mediagek narcistisch wijf. Ik hoop dat Monique het verstand heeft kleine Dre zover mogelijk weg te houden van dat vergif. Dat André terug in de baarmoeder kruipt. Rachel is een zielig excuus van een moeder. Hazes sr z’n erfenis uitmelken en nu die van de junior. Die al even hopeloos als z’n takkewijf van een moeder is. Steek die docu en muziek in uw achterwerk. Zult nooit een euro verdienen aan mij,ik verlaag mij ni tot die rotzooi

Waarom zet je haar uit huis, omdat ze anders denkt dan jou. Wordt eens volwassen. Jij maakt alleen maar misbruik van iemand anders

Ja ik vind dit niet goed dat jongetje is gewend aan zijn kamer. Aks moniqe de eer aan zichzelf houd. Zoekt ze zelf een mooi huisje. Voor haar en zoon. Dan is ze af van die mensen. Dan kan hij die golddigger erin nemen.

🤣🤣🤣een eerlijke documentaire jullie hebben heel de boel bij elkaar gelogen vieze Roggel en jij hoe durf je het te zeggen !!!je was zwaar verslaafd man… en dan die junk van snollen blijf ook maar om de hoek kijken met der hij kan het ,ik hoop van harte als je weer op het podium staat dat je zooo uitgekotst word ,van een verslaving ben je nog niet af en dat is je vieze stink moer die vuile huichelaar zou een knife voor de 🧑‍🎄geven miss doet ze het dan wel goed..wat is je openings nummer vuile huichelaar

Wat een geleuter van een volwassene (nou ja, alleen in leeftijd natuurlijk).
Je hebt het o.a. over snollen hè, Rene! Kijk jij nou eens goed in je omgeving, en wat zie je dan? Nou?

Ja en ze heeft o.a. ook nog gezegd dat het een lieve man is met een gouden hart op de juiste plek. Kijk, Rene, zo reageren verstandige mensen die een ander het beste gunnen en met beide benen op de grond staan.
Is wel even iets anders dan de reactie van een gefrustreerde profiteur die schuldbewust is en toch op een misselijke, achterbakse manier alsnog zijn gram probeert te halen.

Zet eerst maar die moeder uit je leven dan zul je pas echt gelukkig zijn. Zij is degene die al jou geluk en toekomst naar de klote heeft geholpen en alleen omdat Monique om je gaf en helemaal in jou geloofde en samen met jou jou de wieg stond met jou carrière en later jullie zoontje erbij toen was je happy en haar familie die voor je klaar stond die je de liefde en steun gaf denk daar maar is over na . Verder wens ik je een mooie come back

Wat een eikel jammer dat die gek weer terugkomt . Hij denkt dat hij heel wat is.

Monique westenberg, heeft de aanbieding om in André zijn appartement te gaan wonen niet aangenomen daar Monique dat te klein vondt! Monique had allang op zoek moeten gaan naar een andere woning, ze wist heel goed dat ze niet jaren lang in de Villa kon blijven wonen, en dat andre ook geen jaren lang alles voor haar zou blijven betalen!!

Die flauwekul dat ze er nu alleen voorstaat slaat ook nergens op, ze heeft haar ouders, haar familie, genoeg vrienden en vriendinnen etc.

Ik wens Monique westenberg veel succes met het vinden van een geschikte woning die wel goed genoeg is voor haar diva gedrag. Uiteraard ook veel succes met het vinden van leuk werk, wat ook goed betaald!

Doe jij de PR voor Rachel?

Wat is het toch een vervelend mannetje.

Er zijn zoveel mensen die er alleen voor staan.Ze zal hier aan moeten wennen ,hij heeft haar genoeg financieel ondersteund.Voor zijn zoon zal hij moeten opkomen.
Ga werken Monique en je eigen leven,leven.

Je grootste verslaving is je media aandacht. Blijf lekker jezelf en vermoei Nederland niet met je onzin!
Het was zo lekker rustig!

Ik snap niet dat mensen nog naar die leugens luisteren. Zijn grootste verslaving is zijn valse moeder maar ja hoe kan hij daar vanaf komen.nou gewoon niet naar zijn optredens gaan dan snapt hij pas wat er gebeurt als hij zijn fans leugens voorschoteld.kijken wat zijn valse moeder dan weet te verzinnen.

Dat zingen en de media opzoeken mag je laten. Geniet lekker van je rust! Dat mag je echt nog best 50 jaar volhouden.

Zet eerst de slechte mensen aan de kant!!! om te beginnen de grootste is je moer gevolgd door die dombo djarno en al die huichelaars er om heen..als je dat gedaan heb zul je pas gelukkig zijn je word geleefd man door vieze roggel (alias pinokkio)

maf klapper denk hij nu werkelijk dat wij hem gemist hebben die flapdrol en zijn verslaving echt niet die andre is net zo gek als die moeder van hem weg blijven van de media en nooid meer terug komen op tv of radio laat hij eerst maar een zien wat voor vader hij is voor zijn zoon in plaats van zijn moeder tegloven dat mens is echt niet goef bezig ja om andre nog verder de grond in teboren zus is beter af die denk terminsten naar moeder weg doen en voor je zoon zorgen inplaats van je zak achter naar telopen en moeder maar helpen aan de verslaaftheid een echte moeder is er voor zijn kleinzoon en schoondochter deze moeder niet andre denk naar en wees eens je zelf door je ex en zoon te steunen in plaats van die moeder van je

Snap niet dat die moeder haar overal mee bemoeit was zij zo netjes vroeger ook niet die pikte een man af die nog getrouwd was en dat wist ze maar ja haar ouders vonden het ook goed waren zogenaamde vrienden van André Hazes nou echt niet en. Die je Hazes mag ook wel eens een flinke vent worden en niet aan moeders rokken hangen enkel rijk worden van de naam Hazes dat wil die Rachel enkel takke mens

Nederland is daar zelf debet aan! Als je zo’n loser nog steeds steunt, omdat hij de achternaam Hazes heeft. Als je Roxanne neemt die werkt in alle rust zonder heisa, aan haar mentale gezondheid en haar eigen stijl. Gewoon laten vallen die losers, de geschiedenis herhaald zich. Als jij jezelf boven je kindere stelt. Zo moeder zo zoon.

Ik heb je 1x ontmoet samen met wesley in het theater .ik zei tegen je …leer vanjezelf te houden ….dan kun je pas van een ander houden. Goed gedaan je therapie.

Andre Hazes is net zijn moeder Rachel Hazes doet er alles aan om moiquie het huis uit te krijgen dat vieze wijf Rachel Hazes is vergeten dat ze andre Hazes senior huwelijk kapot gemaakt heeft vies wijf moiquie hoop dat je nu weet dat André Hazes een junk is en jou gebruikt heeft nu aan de kant zet net zo vies als zijn moeder