Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vieze Jeroentje deed het ook nog met deze bn’er in de auto van Linda


Laatst lieten we al weten dat er duidelijk bewijs was met filmpjes om te bevestigen dat Linda de Mol haar ex ‘vieze’ Jeroentje weer in huis heeft genomen en dat ze weer een stel zijn. Jeroen was namelijk al dagenlang bij het huis van Linda de Mol gespot. Zijn auto staat daar voor de deur en hij laat zelfs hun hond uit.

Kort hierna bevestigde de Story dit ook. De Story had namelijk gesproken met verschillende buren en intimi van Linda de Mol. Eigenlijk was iedereen verbaasd dat Linda en Jeroen weer samen waren. Helemaal omdat kort daarvoor nog het nieuws naar buiten kwam dat Jeroen het met Ilse de lange had gedaan in de auto van Linda de Mol.

Maar blijkbaar gelooft Linda dit niet of heeft ze Jeroen alweer vergeven. Maar volgens een juicekanaal heeft Jeroen het met nog een andere bn’er gedaan in de auto van Linda. Het zou gaan om Florine die bekend is van het programma ‘Echte Gooische Meisjes’. Overigens zou bijan heel het Gooi dit al lange tijd weten.

Hieronder een foto van Florine (rechts).

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoezo vieze Jeroentje? Er zijn er 2 voor nodig toch ? Jeroentje kan niks alleen !!

Wat een gezeur!

Wat jammer Linda dat je jezelf zo laat vernederen.

Linda de Mol jij bent al net zo knettergek als Monique Westerberg. Wat zien jullie in die overspelige mannen? Of toch een kwestie van domme blondjes.

Mag Linda dat misschien zelf weten?
Wat een gezeik al die meningen, kijk even in je eigen keuken.