Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Samantha Steenwijk is woest en schuift nooit meer aan bij RTL Boulevard


Samantha Steenwijk heeft zichzelf ongelofelijk voor schut gezet door een rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer aan te spannen. Samantha beweerde namelijk dat ze zoveel was afgevallen in korte tijd door het paardrijden. Yvonne liet weten dat dit helemaal niet waar is en dat Samantha dieetpillen gebruikt.

Nou Samantha die toen nog bijna dagelijks bij RTL Boulevard te zien was om over allemaal roddels te praten en haar mening te geven pikte dit dus niet. Haar collega’s van RTL Boulevard maakte grapjes over Samantha en haar drang om een roddel te ontkrachten terwijl ze zelf in een roddelprogramma zit. Ook geloofde eigenlijk niemand bij RTL Boulevard dat Samantha was afgevallen door enkel het paardrijden.

Samantha kan deze grapjes niet waarderen en heeft volgens een juicekanaal laten weten dat ze nooit meer aan de desk van RTL Boulevard gaat staan. Daarom zien we haar de laatste tijd ook niet meer.

Het juicekanaal meldt het volgende:

“Volgens bronnen rondom Samantha heeft zij aan hen verteld dat ze niet meer wil verschijnen aan de desk van het programma. (…) Nadat haar collega’s de eerste sneertjes richting haar uitdeelden en haar verhaal in twijfel trokken, voelde Samantha zich ongelofelijk te kakken gezet en zelfs genaaid.”

“Ze heeft daarom ook in haar omgeving gezegd dat ze nooit meer te gast wil komen in de studio van RTL Boulevard en helemaal klaar is met die mensen daar. Ze wil zelfs voor eventuele interviews niet meer voor hun camera verschijnen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar mis je niks aan als zij niet meer aanschuift bij boulevard.Ze voegt niks toe aan het progamma.

Waarom denken mensen toch altijd dat liegen mag of een recht is en iets goeds is.

Wie zegt dat ze liegt. Paardrijden helpt idd gewicht verliezen. You go Samantha,ik vind je een topper🙏

De hele RTL boulevard vind ik persoonlijk een nutteloos programma.
Veel oninteressant gezwets. Mag van mij helemaal verdwijnen !
Misselijk makende verhalen en leedvermaak over personen.
Personen die het goed gaan la la la. Personen privé in ellende la la la la. Lol ? Ik heb daar niks mee ! SAMANTA STEENWIJK? GEWOON EEN AARDIGE VROUW !!!

Wat n muts toch die samantha…bovendien denkt ze echt dat ze meer is dan n ander…nou NOT dus..n omhooggevallen muts is t brrrr…

En weer worden we lastige gevallen, over mensen die we schijnbaar moeten kennen. Waarom denkt iemand dat andere interesseert wat ze doen. Kunnen jullie niet berichten over mensen die er echt toe doen, voor de maatschappij. Niet over figuren die gek zijn op aandacht

mooi
opgeruimd staat netjes
vreselijke vrouw

Samanta is mijn favorietje qua zang en vrolijkheid. Zij is tevens knap. Houd jullie commentaar voor je. Zijn jullie zo “echt”?
Zit er niets los bij één van jullie? Sam is door paard te rijden veel af gevallen.

Heb je ooit zelf paard gereden ???
Ik wel, 25 jaar bijna dagelijks.
Ik er wel eens van af gevallen, maar nog nooit ook maar een kg van afgevallen…

Iemand natrappen die al op de grond ligt is zowieso laag bij de grond wie het ook maar is, of het nou Samanta Steenwijk is of Iemand anders, ik zeg bah!

Ja van je paard af vallen, naar er nooit een kg van afgevallen in de 25 jaar dat ik bijna dagelijks paard gereden heb ..

Geloof je het zelf ??
Heb ruim 25 jaar paard gereden. Met periodes dagelijks. Ben er wel eens af gevallen, maar nooit 1 kg kwijt geraakt. Voor mij krijgt ze steeds meer een GB uiterlijk ….

Sjoeke uit welke provincie kom jij?

Daaaaaaaaaaag Samantha…vreselijk mens! hahahaha afgevallen door paardrijden? blijft grappig (en ongeloofwaardig)!!!

Ik vindt rol boulevard echt klote programma, en ja als je bij een roddelprogramma aan de desk gaat staan moet je er niet over verbazen dat je zelf ook een onderwerp van discussie kunt worden!!!