Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis heeft het gore lef om fans om hulp te vragen


Peter Gillis heeft zich de woede op de hals gehaald van veel volgers door op zijn Instagram account een oproep te plaatsen om te stemmen voor de Televizier-Ring. Het programma Massa is Kassa is namelijk één van de programma’s welke is geselecteerd om mee te doen aan de Televizier-Ring.

Nu is dit nog nominatieronde en gaan de 3 programma’s met de meeste stemmen door naar de finale. In de finale die meestal live op de tv wordt uitgezonden wordt dan bekend gemaakt wie van de laatst 3 overgebleven programma’s de gouden ring heeft gewonnen.

Maar veel volgers vinden het niet kunnen dat Peter deze oproep doet. Een paar dagen geleden werd namelijk bekend dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol tijdens de mishandeling in haar rug en neus zou hebben gebeten. Haar tegen de muur hebben geduwd en aan haar oor, armen en haren getrokken hebben. Peter schijnt ook nog in haar boezem geknepen te hebben.

Het openbaar ministerie heeft aangegeven Peter zeker te gaan vervolgen ondanks dat Nicol geen aangifte heeft gedaan is er toch voldoende bewijs om Peter veroordeeld te krijgen voor mishandeling volgens het OM.

De reactie’s onder de oproep van Peter zijn dan ook niet mals.

,,Meerdere mannen moesten door het stof omdat ze hun vrouw mishandelden. Ook jij Peter! Dus stemmen voor een prijs? No way! Dat verdien jij niet. Jij moet net als de rest geboycot worden en nergens meer voor gevraagd worden.”

,,Beter stemmen om je dikke arrogante plofkop van de buis af te stemmen, je krijgt er 10 van mij”

 ,,Ik ga er echt niet in mee dat jij nu genomineerd bent voor een Televizier-Ring. Ik vind het werkelijk beschamend”

,,Ga weg hoor met je losse handjes!”

Hieronder de oproep van Peter Gillis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weg met die gillis, alleen lafaards slaan vrouwen, onmacht en niet het lef hebben om tegenover een vent te staan….

Geen aangifte dus geen oordeel van het volk punt uit!
Waren jullie erbij?

WalgelWalgelijk om .et je vete kluiven aan een vrouw te zitten

Peter Gillis aub boycotten. Geen aso’s meer op TV laten zien. Gewoon opvoedkundige programma’s met respect naar mekaar toe. Liefdevolle films enz. Weg met John de Mol die alleen om de kijkcijfers geeft.

Hoe komt het dat alleen Peter Gillis dit word aangerekend ? Die Nicol is echt ook geen schatje hoor. Hoe ze af en toe tegen hem praat en hoe ze af en toe naar hem kijkt. Ik kan begrijpen dat het een keer genoeg is bij hem. Nu heeft niemand het recht om zo tekeer te gaan zoals hij die keer. Maar vertrekken doet ze niet want dan moet ze weer gaan werken en mist ze een hoop voordeeltjes. Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal !!!