Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen: ‘ Ze is gewoon een enorm pleuriswijf’


De mannen van de best bekeken talkshow Vandaag Inside zijn alweer een paar dagen te zien op de buis na een welverdiende vakantie. En zoals de mannen zijn nemen ze geen blad voor de mond. Ook tijdens de uitzending van gisteren ging Johan Derksen weer flink los.

Dit keer was Ted (67) uit de kijkcijferhit B&B Vol Liefde aan de beurt. Ted die single is en woonachtig op Madeira kan niet op steun rekenen van Johan. Sterker nog hij vindt haar een pleuriswijf.

Johan zegt er het volgende over:

 “Die ene die op dat eiland zit, dat is een pleuriswijf! Op Madeira, ja.”

“Als ik ’s avonds thuiskom dan kijk ik even op 1, dan zap ik even en dan komt dat ook langs. Ik vind het gênant. De vervelende menselijke trekjes komen bovendrijven, zoals jaloezie, elkaar afkatten, elkaar dingen misgunnen…”

“Ik vraag me altijd af: wat moet je radeloos zijn als je je opgeeft voor zo’n programma, want het is zo vernederend om voor een wildvreemde man door je knieën te gaan, die man te pleasen en in zijn reet te kruipen. Al zou ik nooit een tepel meer van dichtbij zien, dan zou ik het nog niet doen.”

Hieronder kun je het hele fragment terugkijken:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VI moet voorgoed verdwijnen van de tv

Hallo hans jammer dat je het programma niet begrijpt maar weet je of u Heeel veeeel mensen hebben er ontzettend veel kijkplezier van en als het je of u er aan irriteert ach snap het niet je u hoeft toch niet te kijken u of jouw programma is voor ons kijkers niet belangrijk ga lekker verder met je u leven denk dat dat beter is s

Johan is zelf een fleurig vent,
En eerst kijken na op 1 en dan zappen naar dat pleuriswijf dat kan niet ,
Want het komt in de omgekeerde volgorde

Snap al die mensen niet, een hoop commentaar, of ze kijken niet of het is blijkbaar toch interessant genoeg om elke avond gewoon te kijken.
Allemaal stelletje hypocriete lui. Blij dat er nog mensen zijn die toch z’n mening kunnen en durven te zeggen, heerlijk!!

Dat vind ik ook gewoon zeggeb wat je er van denkt dan ben je eerlijk maar dat mag hier niet dan hebben ze cretiek

Wat is dit toch een afgrijselijk programma met afgrijselijke ouwe kerels. Haal het van de buis, zodat we waar voor ons geld krijgen.

@ans, kijk gewoon niet.

Hou toch je bek dom wijf

Commerciële zender, kost de kijker geen cent, of die moet producten kopen van de adverteerders die de programma’s sponsoren.

Waar voor je geld? En wat zou dat dan moeten zijn? Ook discutabel?

Wat een zeer correcte man, die Derksen! Hij kan zich ook zo goed uiten!!
Een supervoorbeeld!
OPZOUTEN DIE EIKEL!

Als je er toch niks aan vind, dan kijk je toch gewoon niet, programma’s genoeg, en anders een goed boek of zo

Johan Derksen die moeite heeft met afkatten, dat lijkt me stug, daar heeft die domoor zijn beroep van gemaakt! En nu zeg ik domoor, maar ik weet niet zeker of dat bewust of onbewust is. Wel staat vast dat hij vaker commentaar geeft om commentaar te geven, dan om. Iet sconstructiefs of intrligents te verkondigen. En dat op zich is natuurlijk jammer. En wat me helemaal verbaasd is dat hij zodra het hem. Word gevraagd dit gewoon toegeeft en zegt dat hij daarmee een bepaalde groep vertegenwoordigd. En het schijnt ook nog zo te zijn. En dat is angstaanjagend om te weten! Deze man voelt zijn commentaar nl alleen maar als het onderwerp hemzelf betreft. En door zijn programma en het geen respect hebben voor niemand als zich zelf, loopt er idd een deel bevolking achter zijn mening aan, omdat dat makkelijker is als rekening houden met een ander
Brrrrr

Wat doe jezelf dan Johan? Iedereen becriticeren. Stop ermee en ga van je pensioen genieten. Nederland opgelucht!

Top mannen ,die draaien er niet om voor de waarheid ,beter als al die verschrikkelijke tv programma s

Het taalgebruik van Derksen is niet bepaald beschaafd Nederlands.

Kijk dan niet zeikerds.

Het is een programma voor en door mannen.als je als vrouw kijkt ,moet je geen commentaar leveren.

Zijn er nog volwassen programma’s?
Egotrippers en de meest onnozele verhaaltjes.
, die niemand interesseren.

Johan Derksen pfffff man man kijk eens in de spiegel.
Die hush puppie kop op tv is verre van interessant.
Weg ermee!!

Deze man beledigd mensen (colega’s) Onbegrijpelijk dat De Mol dat toelaat om de kijkcijfers
Ook zijn collega’s doen mee maar zijn bang voor hem

Goed dat de andere mensen die hier een reactie geven, allemaal raam ambtenaren zijn

WAT EEN BLAMAGE VOOR NEDERLAND
DAT PROGRAMMA
MET NAME DERKSEN EN GIJP
DAT DOMME GELACH
EN DAAR WORDEN VOOR BETAALD
ZIJN ER DAN ZOVEEL DOMME MENSEN IN NEDERLAND DIE DIT WILLEN ZIEN

Ik krijg hier het idee dat dom als iets kwalijks wordt gekwalificeerd.

Hij is zelf een vies figuur.Hij ziet eruit of hij aan het ontbinden is.Waarom word deze walgelijke man niet van de,tvgehaald.

Geweldig programma en wordt op Kreta enorm gewaardeerd.
Maar azijnzeikers vindt je overal. Bevalt het programma niet er zit een uitknop op uw TV.

Ik vind Johan de BESTE!!

Niet zo zeuren allemaal over Johan , laten we eerlijk zijn het is toch gewoon een kak en pleuris wijf die denkt dat ze het helemaal heeft gemaakt met haar roze overdreven plastic brillen bandje…….prima vrouwtje voor die decadente pleuris vent met zijn roze shirt die anderen degenereert. Zou zeggen……zet je kraagje nog wat hoger eikel

Als dat intelligentie is, ben ik blij dat ik niet ZO intelligent ben. En hij is een narcist die alles beter weet. Het programma heeft sukses omdat er voor veel mensen steeds extremere programma’s nodig zijn om het leuk te kunnen vinden. Sowieso heeft de televisie weinig te bieden.

Mensen die klagen over een programma snappen niet dat er nog meer zenders op de tv zijn om naar te kijken .Dat zijn mensen die wat te klagen willen hebben en aandacht willen , bovendien helpt het geen reet zo lang de kijk cijfers goed zijn blijft een dergelijk programma gewoon op de tv

Weer top afleveringen. Blij dat er nog iets leuks op tv is met vi

Johan Derksen, zou direct van de buis worden gehaald bij mij. Met zijn misplaatste opmerkingen ,hij zegd het wel publiekelijk en werkt iemand zo aan de schandpaal. Als Talpa niks beters meer heeft dan dit soort programma’s waar ieder mens schijnbaar publiekelijk voor schut wordt gezet. Dan ben ik blij dat wij bijna geen tv meer kijken.

Johan heeft best wel goede teksten , je moet er gewoon doorheen kijken dan zie je er de humor van in.