Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Buren ergeren zich nú al suf aan prinses Amalia


Prinses Amalia woont sinds kort op kamers in Amsterdam, omdat ze besloten heeft om in de hoofdstad te gaan studeren. Eerder werd al bekend dat studenten die ook in het pand woonde abrupt moesten verhuizen, want er moest ook plek zijn voor Amalia haar beveiligers.

Ook de buren zijn niet blij met Amalia. Weekblad Story laat namelijk weten dat Amalia en haar vriendinnen hun fietsen gewoon voor haar studentenwoning parkeren. Maar de fietsen mogen daar helemaal niet staan, omdat er anders geen ouderen en minder valide mensen meer over de stoep kunnen lopen.

Op de foto’s die weekblad Story heeft gemaakt is te zien dat er allemaal stickers op de fiets van Amalia zijn geplakt met de tekst:  ‘Foei! Ik mag hier niet staan. Ik blokkeer de stoep.’

Nu woont Amalia haar nichtje Eloise ook in Amsterdam op kamers. Het grappige is dat ze bij elkaar om de hoek wonen en vaak in hetzelfde cafe komen als ze wat gaan drinken.

Maar eerder klapte een kroegbaas uit de Amsterdamse buurt de Pijp al uit de school en liet hij weten dat Amalia en Eloise inderdaad wel een samen gespot worden in de kroeg. Ze komen dan niet samen binnen. Alleen het vreemde is zegt de kroegbaas is dat ze geen woord met elkaar wisselden. Ze groeten elkaar niet en het lijkt erop of ze net vreemde van elkaar zijn.

Overigens is dat niet zo vreemd, want insiders melden aan weekblad weekend dat de gezinnen niet zo goed meer met elkaar zijn. Dat was vroeger overigens wel anders. Wat er dan precies gebeurd is waarom Amalia en Eloise helemaal geen woord met elkaar wisselen als ze elkaar zien is niet bekend. Maar dat het om is heftigs moet gaan moge duidelijk zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Precies haar vader…die denkt ook alles te mogen. Vraag me af waarom dikkertje dap gaat studeren. Ze wordt tenslotte koningin en lande rest van haar leven op haar dikke reet gaan zitten.

Goh goh. Wie zegt dat dit voor haar huis is?
Dat u klakkeloos.aanneemt

Theo je heb gelijk met, ze gaat studeren , die dikke big en de rest van die opvreters kunnen voor mij part door de stront zakken.

Ik snap niet dat dit bericht niet verwijderd wordt. Zegt wel iets van het niveau van de schrijver
BAH!

Gekke Dirk 😂😂😂😂😂😂

Wat een gezeur is dat weer!
Laat onze prinsessen toch met rust! Zodat zij nog van hun privéleven kunnen voorzover ze dat mogen hebben en zolang het als nogniet- koningin nog kan.

Helaas Carolien, sommige mensen hebben niets beters te doen dan zeuren.

Het klootjes volk wil deze poppenkast
Afschaffen van het koningshuis mijn inziens de oplossing.

Heeft een 12 jarige dit geschreven ofzo?

Wat een seik buurt zegt. Misschien moet de Paus daar gaan wonen.

Ach jemig, laat dat kind met rust. We deden op die leeftijd allemaal wel ’s iets ondoordachts. Dat van die familie vete is vreemd maar gaat ook ons niets aan. Maar vaak zijn t niet de kinderen tussen wie dat ontstaan is maar die zijn er dan wel de dupe van. Jammer dat ze geen contact hebben, zoveel mensen waar je echt close mee kunt worden heb je denk ik niet in die kringen.

The ik vindt het uitermate schokkend hoe jij over mensen praat/ schrijft over mensen die niet maatje 38 hebben. Jij bent zeker zo’ n rammelend botten je bent in iedergeval een onbeschofte boer

En iedereen neemt het maar aan.
Fake of niet maakt niet uit geef maar een mening anders tel je niet meer mee in deze waanzin.

Dom anrwoord

Een beetje meer fatsoen mag ook wel. Toch?

Vind je reactie echt belachelijk.

Om dikkere dap te zeggen , slaat nergens op
Laat haar gewoon in haar waarde
Zij heeft er ook niet om gevraagd

Die Theo, Ik denk dat jij misschien, vier klassen van de lagere school heb gehad,met zulke domme opmerkingen,Denk er maar eens goed over na.
Groetjes.

Dat vraag ik mij ook af waarom studeren ze wordt toch koningin daar heb je geen diploma voor nodig ,

Zo kan het wel weer! Om haar Dikkertje dap te noemen slaat totaal nergens op!

Precies ik geef Theo gelijk, ze denken dat ze alles kunnen maken. Andere studenten werden gewoon uit hun kamers gezet, pappie heeft toch personeel? Laat ze lekker bij hem blijven wonen, kunnen andere studenten hun plek weer terug krijgen. We moeten op dit moment al genoeg van hun accepteren, terwijl de mensen met de laagste inkomens en midden inkomens het maar moeten zien te redden. Ze hebben geld zat, dus als je dan zo betrokken bent als dat hun zich voor proberen te doen, help dan echt.

😂

Theo haha lach me kapot😆😆😆😆😆 Idd mee eens.

onbehoorlijk gedrag komt alleen van onopgevoede mensen. Respect voor je medemens tonen is beter.

De monarchie afschaffen.
Ze zijn letterlijk over het paard 🐎 getild.
Die gasten kosten klauwen geld en doen er geen reet voor.
Mooie reisjes, stom lullen, en met vakantie gaan en mooie uitjes.

” Dikkertje Dap ” 😁
Ach niemand heeft zich zelf gemaakt.
Ook Amalia niet, het zit in de familie,
(Duits, Nederlands, Argentijns, etc )
Ik heb niets tegen dit meisje, ze moeten alleen het koninklijk huis afschaffen.
Dat is alles.

Eerst: oordeel niet zo negatief op uiterlijk vriend, vrijheid blijheid. Denk je dat er niks over jou valt te zeggen?
En al ben je voor of tegen onze koninklijke familie, de financiële constructies waarvan zij profiteren zijn m.i. middeleeuwse roofridderij in nette wetjes en regelingen verpakt.

Ook al ben je kroonprinses ook dan moet je je eigen gewoon aan de regels houden.
Maar het koningshuis denkt wel meer dat ze zich niet aan de regels hoeft te houden.

Waarom Dikkertje dap en zitten op dikke reet.
Dat is erg grof.

lang leve de queen

Ik heb zoiezo een pleuris hekel aan dat koningshuis voor mij mag het helemaal weg kost alleen maar geld om niets, geef aan arme mensen , en ik hoef geen reacties terug dat ze leuk lief of gezellig zijn opdonderen dat koningshuis

Waarom pleur jij niet op? Zij werken en studeren. Wat doe jij? Waarschijnlijk op je dikke reet zitten en een uitkering trekken. Ga lekker weg uit Nederland, wij willen hier geen asociale tokkies zoals jij.

Staan helemaal buiten de werkelijkheid
Asocialen familie.

Als ze het normale studentenleven wil meemaken mag ze ook wel zelf hard zoeken naar een kamer. Alles wordt ons prinsesje mooi in de schoot geworpen en de rest van de studenten hebben weer een kamer minder op de markt. Laat ze dat probleem eerst eens aanpakken.

Jaloers?

Willem-Alexander=nog steeds als vroeger….een niets nutter.
& ja ik ken hem persoonlijk,toen was ie al een vies klein lettertje & nu nog.
Weg met het koningshuis.
Waarom moet die Amalia studeren….om popie te wezen.

Wat een flauwe reacties
Amalia is gewoon een prachtig volle vrouw
En haar ouders geweldig vesitekaartje voor
nederland
Ze werken keihard en zijn betrokken
Amalia is gewoon net als alle andere jonge meiden