Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol verwaarloost zichzelf en leeft ongezondEerder lieten wij al weten dat er geruchten gingen dat ‘vieze’ Jeroentje en Linda de Mol weer een stel zijn. Maar een aantal dagen geleden doken er ook filmpjes op die dit bevestigden. Jeroen is namelijk al dagenlang bij het huis van Linda de Mol gespot. Zijn auto staat daar voor de deur en hij laat zelfs hun hond uit.

Maar hoewel de relatie tussen Linda en Jeroen weer goed lijkt te zitten heeft Linda haar gezondheid de afgelopen maanden verwaarloost. Carlos Lens de personal trainer van Linda de Mol laat een interview in weekblad Weekend weten dat Linda al maanden niet getraind heeft.

Carlos zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

“In september nemen we contact met elkaar op en dan pakken we gewoon de draad weer op. Dan begint alles weer, de scholen, het tv-seizoen. Ook voor mij. Dus dan gaan we aan de bak”

“Over voeding hebben we het niet gehad, een time-out is een time-out. Dit is een privékwestie, dus dan ben ik niet bezig met hoeveel kilo ze moet afvallen of welke oefeningen ze moet doen. Ze heeft gewoon tijd voor zichzelf nodig.”

“Je hebt in het leven ups and downs. Als mensen zich niet goed voelen, heeft het geen zin om een heel trainingsschema op ze los te laten.”

“Je houdt rekening met je klanten. Linda heft een nare periode achter de rug. Dan heb je het erover: hoe voel je je? In goed overleg las je een pauze in. Net zoals ze tijdelijk is gestopt met haar magazine. Even rust, op vakantie.”

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

  1. Barones

    Liefde overwint alles!

  2. A c vermolen

    Dat gaat wel weer goed komen

Geef een reactie