Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen vernedert Wendy van Dijk, dit betekent einde carrière


Gisteren was er op SBS6 weer een nieuwe aflevering te zien van de Ik Hou van Holland-kopie Wie kent Nederland. Maar waar Ik Hou van Holland echt een kijkcijferkanon was, blijkt deze kopie die echt niet veel verschilt van het origineel een regelrechte ramp. Gisteren keken er nog maar 246.000 mensen op primetime naar dit programma op SBS6 wat gepresenteerd wordt door Wendy van Dijk. Een week geleden keken er nog 346.000 mensen. Dat betekent dat Wendy een derde van haar kijkers binnen een week is verloren.

Het wordt allemaal nog pijnlijker voor Wendy, want haar collega Chantal Janzen was op RTL4 rond hetzelfde tijdstip te zien met een herhaling van het programma Oh Wat Een Jaar. En ondanks dat het een herhaling was scoorde Chantal 2x zoveel kijkers als Wendy.

Chantal zal hier vast keihard om moeten lachen, want de twee mogen elkaar totaal niet. Drie jaar geleden begon Wendy van Dijk namelijk opeens haatberichten over Chantal op Twitter te liken. Waarschijnlijk wist Wendy niet dat je openbaar kon zien welke berichten ze had geliked op Twitter. Dit kwam haar duur te staan, want er begon een ware mediarel op te spelen rondom Wendy en Chantal.

Wendy kwam nog met allerlei excuses waarom die haatberichten geliked waren, maar het leken allemaal smoesjes om haar imago te redden. Chantal sloeg in ieder geval hard terug en maakte een cocaïnegrap over Wendy. Sindsdien hebben de twee dus mot met elkaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is te triest voor woorden hoe bekende Nederlanders elkaar met de grond gelijk maken.
Stop aub met zeuren, zieken en ………
Wat een verruwing van onze maatschappij en het vervagende besef van normen en waarden.
Richt je op jezelf, laat anderen in hun waarde. Als je anderen zo bejegent zegt dat misschien nog wel meer over jou dan over de andere persoon.

Mooi gezegt man

Hoezo een kopie van ik hou van Holland? Enigste overeenkomst is dat er 2 panels met BN’ers zijn voor de rest lijkt het totaal niet op elkaar.

Snap zo en zo niet waarom al die ruzies altijd online of in de media breeduit moet worden gezet. Hou dit gewoon binnen kamers.

Omdat er altijd reacties/aandacht aan wordt gegeven

Mee eens

Wat een gemekker over tv-programma’s die het kijken niet waard zijn!

Wat een discussie zeg “lijken-pikkers “dat zijn het om hun carrière of wat er van over is te verlengen word volwassen en ga nu eens echt wat doen met je leven.

Zal dat de reden zijn voor de kijkcijfers? Ik betwijfel het. En is zeker niet mijn reden. Deze reden wordt meer door de media gesuggereerd dan door kijkers.

Het programma met Chantal gevolgd door spelprogramma Nederland-Belgie is gewoon avondvullend voor de kijker op zaterdagavond. Het programma met Wendy kan dag erop of via Videoland met kortere reclameblokken ook bekeken worden. En dat lijkt mij een veel logischer verklaring.

Mijnheer vd Made, ik zelf niet beter kunnen verwoirden

Mee eens…zielige bars doe elkaar het licht in de ogen niet gunnen…maar alleen maar egocentrisch en aan geld denken

Goedzo! Deze opmerking verdiend een lintje!

Er komt bijna geen reactie binnen zonder taalfout.

Het gaat om de reclame ook al beweren ze dat het programma geen herhaling is, de kijkers moeten die afschuwelijke reclame gewoon slikken met die ettertjes van BBN-ers.

Ruzie om een like. Nog erger dan vroeger op het schoolplein, wel zelfde niveau. Man man

Gij die zonder zonde zijt,,, werpe de eerste steen ….. dit dus .

Precies! Het zegt meer over degene die lelijk praat dan over wie gepraat wordt. Helemaal mee eens, leven en laten leven.

Laat Chantal naar zichzelf kijken, je kande TV nietaanzetten of die kop van Chantal zie weer.Kan ze niet eens voor haar kinderen gaan zorgen, is dat een moeder altijd aan het werk. Wezien haar veel te vaak.

Mooi verwoord

Weg met beide, voegen niets toe.

Wie voegt er volgens u nog wel iets toe, ikkem?

Oud Hollands Gezegde:
“Niet Op Reageren Lena”.
Dan Loopt t Met Een Sisser Af.
Of Reageer Vriendelijk met:
“Goh ! TiszekerUwDagNietVandaag!”

Ik zou zeggen….laat iedereen in z’n eigen waarde. Ook jullie 2 Wendy en Chantal. Jullie hebben een voorbeeld functie, dan zeg ik….laat dat dan zien of kom niet meer op tv.

Een voorbeeldfunctie zeg je , bah bah , nou als dat de voorbeelden moeten zijn dan zwakt de wereld toch af .

Vreselijk zo mijn land verpaupert

Helemaal mee eens Mario. Het maakt het allemaal nog erger omdat de media er nog een schepje bovenop doet. Te triest voor woorden.

Ik vind jullie allemaal stomme loelen 😝😝😝😝😝 maak je niet zo druk om twee van die flut programma s. Zijn ergere dingen in de wereld

Sorry voor de type fouten, denk sneller dan ik type.

Chantal janzen krijgt het een beetje te hoog in de bol

Wees volwassen naar anderen toe . Wendy heeft misschien haar tijd gehad en is nu de tijd van chantal. Gun elkaar het licht in de ogen. Ieder zijn tijd en succes.

Heel goed gezegd Mario

Chantal Janzen.en Wendy.weg van de buis.altijd dezelfde koppen.met hun gezeik .op tv.

Vergeet niet. Chantal heeft haar succes te danken aan Linda!
Was tenslotte haar programma!

Weg ermee voegen inderdaad niks toe doen het alleen om de poen en denken dat ze onmisbaar zijn zijn echt zielige figuren

Hoge bomen vangen veel wind of als je iets te hoog met je kop boven het maaiveld uitsteekt moet hij eraf.

Wees lief voor elkaar er is al zoveel ellende op de wereld. Zowel Wendy als Chantal wordt eens volwassen, en geef het goede voorbeeld aan je kinderen en de wereld om je heen. Durf oprecht sorry te zeggen het spijt me dit had ik anders moeten doen.

Het is eerder de kijkers vernederen Wendy van Dijk. Als kijkers liever naar het programma van Chantal kijken heeft dat niks met Chantal van doen.

Ondanks wat er allemaal gebeurd is zou ik Linda de Mol wel eens terug willen zien zoals ik haar voor het eerst zag in de Dj cat Show wat een meid.