Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen haalt genadeloos uit naar John de Mol


Aanstaande maandag beginnen Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee weer met hun succesvolle talkshow Vandaag Inside. De mannen hebben even van een korte vakantie kunnen genieten en zullen maandag weer hun ongezouten mening laten horen over de waan van de dag.

Maar voordat het nieuwe seizoen van start gaat haalt Johan in de Telegraaf nog even genadeloos uit naar zijn eigen omroep SBS6 en daarmee strijkt hij tegen de haren in van John de Mol.

Johan zegt er in de Telegraaf het volgende over:

‘Zonder dat we wat doen worden we steeds belangrijker voor SBS 6, want het gaat verschrikkelijk.’ Het is verschrikkelijk. Het is gewoon ook nog heel begrijpelijk, want ik vind het kwalitatief ook beneden peil wat ze brengen”

“Allerlei types krijgen plotseling een quizje, weet je wel. Een diskjockey, een man met een ander programma. Van: wie heeft er even niks te doen? Oké, doe jij het maar. Zo werkt het niet.”

Volgens Johan werd het weer hoog tijd dat Vandaag Inside terug keerde.

“Het is ook wel nodig hè, want het is verschrikkelijk met de Nederlandse tv, hè? Het zijn allemaal herhalingen van herhalingen. Er is niets op tv wat de aandacht trekt.”

“Er komen in die talkshows steeds meer mensen aan tafel zitten en ze zeggen steeds minder. Dan zit er zo’n hele meute mensen die allemaal niks te melden hebben. Dan denk ik: jongens, jongens, daar ga je toch niet meer zitten.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie heeft er weer gelijk jjjjjjjooooohhhhhaaaaannnnn

Heb je wel eens 3 kwallen gezien op tv? Nou kijk dan maar eens goed naar dat achterlijke programma VI, wat een kwijlen, gatver! 🤮🤮🤮

Die man is gestoord haal hem toch van het scherm overal commentaar op alleen hij doet het goed. Nare vent

Ik geef Johan gelijk en je moet het maar durven je baas tegen de haren in ter strijken en niet bang zijn voor je haggie . De waarheid het zomerprogramma op tv is ook helemaal ondermaats. Nu kun je leden werven als je concurrent slaapt. Of is de talpa pot leeg zijn er geen ideeën meer.

John de Mol is in feite dadeloos, dus hij en zijn stafmedewerkers gekke dingen. Op kwaliteit wordt niet meer gelet. Iedere sneue BN’er krijgt nu een (om-)eerlijke kans van oppergod John de Mol. Nooit gedacht dat hij zover zou zakken, ook sneu dus.

Inderdaad,vreselijke man

Ja ja daarom kijken er zoveel mensen naar het programma.

Linda.spoor even niet.
Weer terug kan je.dan niet.zonder een man
Zielig hoor.

Walgelijke kerel denkt dat hij de wijsheid innoacht heeft. Niemand deugt alleen hij, beledigen van her koningshuis, Rutte vrouwen, boycot die vieze oude gek.

Klopt Derksen. Terug naar de publieke omroepen. Dat zijn de enige zenders nog met meerwaarde, inhoud en respect voor de medemens. De rest oprotten inclusief Derksen en zijn circustent. De groeten…

Ik vind de programma’s waar Johan Derksen zit helemaaaaal niets. Ik zap het meteen weg. Geef mij maar die quizzen want zo zijn de meesten allemaal beginnen.

Kun jij een BETER programma op noemen bij sbs. Toch niet die NAGEMAAKTE MEILANDJES met dat GILLENDE SPEENVARKEN of die BLAZER van massa in enz.

Johan Derksen heeft gewoon gelijk.
Het zijn gewoon waardeloze programma’s op de tv. Allemaal kinderachtige programma’s on volwassen met hele slechte presentatoren (man of vrouw het maakt niet uit).

Johan heeft helemaal gelijk!!
De Nederlandse TV idd complete bagger en het wordt alleen maar erger met al die Amerikaanse bagger op de Nederlandse TV

Volledig met Johan eens. Bij alle zenders is het waardeloos. De tv zenders hebben zo geen bestaansrecht meer. Het is een afgekloven bot welke je niet eens meer aan de hond durft te geven. Trouwens de hele tv wereld is een broeinest van verderf en achterklap met vriendjespolitiek. Opheffen, en zo snel mogelijk.

Maar bij vandaag inside krijgen de gasten geen kans om wat te zeggen.

Wij hebben allemaal een menig over iets of iemand,
En als dan zo iemand dit op tv komt vertellen hebben wij daar ook weer een mening over.
Als je daar eens mee ging stoppen en iets voor de samenleving gaat doen bijv: huizenbouwen voor je kinderen / ouderzorg enz beroepen zat
Wij leven in een wereld waar heeel veel nutteloze beroepen zijn stop daar mee .
Word je misschien een posetiever mens met een voldaan gevoel.

Maar ook dit is een mening, maar ik Werk voor mijn €

Tja struisvogel politiek? Daar kun je ook voor kiezen. Bezig zijn met je eigen egocentrisch bestaan. Nee Nederland staat bekend om z’n grote mond maar wel een land waar vrijheid is (was) om te zeggen waar het op staat. Daar kun je het eens of oneens mee zijn. Maar je rug toekeren is in mijn beleving on-Nederlands. Dus Johan mijn mening: je hebt gelijk we zien b films, b presentatoren en b zenders. Waarschijnlijk door de morele situatie is het geld op.

Korte vakantie? Voor tv begrippen is het misschien kort maar een gewone werkman heeft zulke lange vakanties niet hoor

Idd de gewone werkman heeft zulke lange vakantie’s niet.Kon met moeite maar 3 weken krijgen.

God wat eenzieligheid

Nee jij scoort hoge ogen

groot gelijk, uitsluitend de commercials zijn belangrijk bij zowel de publieke als de “commerciëlen” , het is te walgelijk voor woorden. Geld uitgeven voor normale programmas is er niet meer bij want het geld verdwijnt in de zakken van de bn-ers.

Het wordt hoog tijd dat ze Johan Derksen eindelijk eens uitzwaaien en wij van hem af zijn. Hij meent altijd dat hij alles mag zeggen maar als hij afgerekend wordt op wat hij gezegd heeft, praat hij zijn uitspraken opeens via allerlei bochten goed. Een aandachtvrager die achter z’n geraniums thuishoort en niet op tv.

Hoop dat de Mol hem de tent uit gooit. Arrogante man die denkt het te weten.

He derki ,dit zyn nou net de gedragingen die achterwege moet laten, kom nou we zin niet in de kroeg, televisie is een medium waar van ook jongeren gebruik van maken ,dus houdt je een beetje in man.

Heerlijk al die reaties en het is nog niet eens begonnen ben het niet altijd eens met wat er gezegt wordt maar geniet er wel van dat is toch de bedoeling van het programms !!!

hij heeft gewoon gelijk, omdat zijn mening je niet bevalt moet hij van de tv
denk dat jij maar gewoon shownieuws, en al die spraakmakende quizen moet kijken
meer jouw peace of cake volgens mij JG

Johan Derksen is een eerste klas idioot.
Op iedereen commentaar maar sluit zichzelf uit.
Alleen hij doet het goed volgens hemzelf
Weet je, hij moet bij Martin Gsus gaan werken hij kan alleen maar met honden omgaan die zeggen niets terug en dan leeft Johan pas echt GEEN COMMENTAAR van anderen

Wordt tijd dat Derksen van de buis gaat met zijn commentaar over op.Akelig mannetje.

Wat een triest gedoe allemaal die commerciële tv , waardeloze programma’s ,presentatoren die je tot vervelends zie terug komen in allerlei programma’s die ook nog gekopieerd
zijn van de publieke zenders. Zakkenvullers die zoveel mogelijk willen verdienen. Uiteindelijk is het heerlijk om te zien met welke programma’s de mooiste kijkcijfers behaald worden. Heerlijk doe mij maar de publieke omroep,misschien een beetje links maar dat is dan maar zo!

Veel slechte programma’s, steeds dezelfde BN’ers te zien, her op herhalingen van programma’s. Regering met einde houdbaarheidsdatum!

Er zijn gewoon TEVEEL zenders en ze MOETEN ALLEMAAL de avond vol zien te maken. BAGGER , BAGGER en nog eens BAGGER.

Laat Johan maar lekker blijven de hene met kometaar die moeten niet zuren er zit een knop op om de tv uit tezetten ,wasren ze maar allemaal zo om de waarheid te zeggen lekker doorgaan zo Johan