Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gast vakantiepark Peter Gillis richt ravage aan


Gisteren lieten wij nog weten dat Peter Gillis behoorlijk gestrest is of zijn tv-carrière straks voorbij is als John de Mol besluit hem te ontslaan om de mishandeling van zijn vriendin Nicol en de leugens die Peter hierover heeft verteld. Maar Peter heeft toch echt andere kopzorgen aan zijn hoofd, want gisteravond was er een dronken gast in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel die een ravage heeft aangericht met zijn auto. Het leek zelfs zo erg dat er een traumahelikopter werd ingezet.

De politie kwam ter plekken en heeft een groot deel van het park afgezet. Volgens een getuige was het een totale chaos. Mark de zoon van Peter was snel aanwezig en was zelf ook verbaasd van wat er allemaal gebeurd was. Yvonne Coldeweijer beschuldigde Mark er nog van de dronken bestuurder te zijn, maar dit klopte niet het was een gast van het vakantiepark en niet Mark.

Uiteindelijk bleek de uitgerukte traumahelikopter niet nodig en kon het incident met verschillende ambulances afgehandeld worden. Niemand raakte zwaargewond, maar er was wel veel schade door het absurde rijgedrag van de dader. Peter kennende zal hier niet blij mee zijn en zal de schade volledig gaan verhalen op deze gast.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het wordt eens tijd meneer Gilles, al die mensen te compenseren die in een smerig verrit chalet van jou hebben moeten bivakeren.
Nou voel je eens wat het is om benadeelt te worden door een dronken gast.
Mijn buren warwn vorig jaar ook geweest ondanks de waarschuwingen van onze zijde om niet te boeken daar, enfin toch gedaan, en dezelfde dag waren ze weer thuis, een smerige vieze gore bende in die chalet, houten vlonder stuk.
Je bent net zo erg als roompot Peter Gillis!!!!!!

Zal wel niet veel kapot kunnen maken op die parken ALLES IS AL KAPOT