Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Massa is Kassa binnenkort te zien op RTL4?


Eerder lieten wij al weten dat Peter Gillis er een potje van heeft gemaakt door te liegen over de mishandeling van zijn vriendin Nicol.

Peter en Nicol ontkende namelijk alles zodra het nieuws naar buiten kwam. Ze gebruikte zelfs hun befaamde ‘code rood’ welke ze in het leven hadden geroepen als de media nep nieuws over hun deelde.

Peter bleek ook over de mishandeling gelogen te hebben tegen Talpa en daar waren ze op zijn zachts gezegd niet blij mee. Het kan bijna dan ook niet anders of Talpa zal gaan stoppen met de serie Massa is Kassa.

Maar nu horen wij dat als Talpa gaat stoppen met de serie hun concurrent RTL er wel oren naar heeft om Peter Gillis in te lijven. Welke voorwaarden hieraan gesteld zullen worden door RTL is nog niet duidelijk, maar het lijkt erop dat RTL zijn vizier heeft gericht op het kijkcijferkanon van SBS6.

Wij horen ook dat het Peter niet zoveel uitmaakt op welke zender zijn serie wordt uitgezonden zolang het maar op de tv te zien blijft zijn. En voor het geld hoeft Peter het ook niet te doen, want hij is al stinkend rijk. RTL zou Peter dus wellicht voor een habbekrats van SBS6 weg kunnen kapen als die besluiten te stoppen met Massa is Kassa. Het lijkt er dan ook op dat we voorlopig nog niet af zijn van Peter Gillis op de buis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aub niet.Gooi die leugenaars van tv.
Geef zulke gasten geen podium.

Geite wollen sokken reactie
Laat lekker eindelijk een beetje entertainment

Geef die oplichters toch geen zendtijd meer

Iedere zender die iets van deze kerel wil uitzenden zou zich kapot moeten schamen!
Geen podium geven!

Laat peter maar lopen hij doet dit wel en vergeet de familie niet daar zie ook niet alles op tv is het mooi maar achter de schermen kun je niet kijken ons team leeft mee peter groetjes stichting truck racing team twente dank je peter

Nou ze moeten echt hem helemaal afschaffen.. als sbs6 het al niet wil. Waarom nu op RTL4.

Dus artiesten die 10 of 20 jaar geleden een klap bij iemand op hun kont gaf worden geboycord en die lamzak die zijn vriendin mishandelt wordt gewoon weer uitgezonden ! Te gek voor woorden.

Er af met die leugenaars

Programma massa is kassa is best top. Alleen sinds de aanwezigheid van die Nicol is het rampzalig. Wat kan die dom overkomen en je ziet gewoon dat ze geïnteresseerd is in het geld van Peter. Job ze naar buiten anders wordt dit de ommekeer. Peter open je ogen nu eens.

Mr Gilles had iemand nodig om hem te ontlasten.
Nou, en daar is ze goed mee bezig.
Om een romantic tintje eraan te geven en trouw plannen vind ik een heel andere richting, vooral als er ook nog 4 kindertjes aanwezig zijn.
Gewoon zakelijk houden was ook een option geweest. Zakelijkheid met benefits, ik weet even niet het Nederlandse woord. 🤔😅
Wel veel informatie zulke programma’s vind ik.
Menselijk gedrag blijft interessant.
Van mij mag het blijven hoor, maakt mij niet uit wie het uitzend.

Er zijn genoeg mooie films uit de oude doos, zend die uit daar wordt ook massaal naar gekeken. Deze rommel is misselijk makend, er kijken ook kinderen naar is een slecht voorbeeld.

Hopelijk doet RTL dat niet,laat die ASO’s aub niet meer op tv.

Zo zie je maar dat wanneer je veel geld hebt alles mogelijk is. Alle andere BN’ers die hun vriendin zouden mishandelen worden per direct geboycot. Dat zag je bijvoorbeeld met Lil kleine. Maar alles voor de kijkcijfers blijkbaar. Die camera gekke vetklep kan blijkbaar doen wat ie wil omdat hij voor hoge kijkcijfers zorgt. Dat noemen ze nou meten met 2 maten 🤦‍♂️ Echt om te kotsen hoe het er in Nederland aan toegaat 🤮🤮

Super leuk ik vind ruud een grappig manneke veel te weinig in beeld

Hij spoort niet , en jij blijkbaar ook niet. 🙁

Stop toch met die peter (afdinger) gilles op marina beach vroegen ze het dubbele van staan geld van 1600 naar 3200 per jaar en dat vakantiepark komt niet erns op tv omdat er nog geen hypotheek is afgelost bron gemeenten terneuzen

Ik zou nicolleke allang weggeschopt hebben als ze zo met me geld zou omgaan en verder vond ik het een leuke serie. Dus doorgaan ermee.

Ik begrijp niet wat het Nederlandse volk ziet in deze akelige mensen, ze denken dat ze meer zijn als de rest, vooral die draak van een Nicol, dat wijf kan zelf helemaal niks, behalve anderen commanderen, word tijd dat die gasten van de buis gaan, echt zum kötzen

Meer DAN, meer DAN de rest mijn goede vriend Dirkje.

Gewoon door gaan met uitzenden . De meeste die hier reageren hebben ook wel wat op hun kerfstok. En proberen nu hun zelf goed te praten . Nee mooi door gaan top programma

Alstublieft niet vieze wijze kwallen zelf zo veel mogelijk verdienen en een ander afzetten.

Ik snap het niet dat iemand naar dit en soortgelijke TV troep kijkt.

Nou wat een afgang voor RTLZ om zo een nietszeggend progamma uit te willen zenden. Kom op zeg kijken naar een progamma die laat zien hoe rijk hij is……..en dat er op dit moment zoveel gezinnen niet meer rond kunnen komen. Zenders die dit uitzenden moeten zich diep schamen.

Iedereen heeft een hekel aan de fam. Gillis, maar het feit blijft, dat u kijkt en zijn portemonnee steeds vetter wordt. Dus, wie is er nu gek, hij of u.

Weet iemand wat voor n mishandeling ?? Iemand erbij geweest misschien t verwende nest stevig vast gepakt..is tegenwoordig al snel mishandeling ..als ze er zelf geen punt van maken nou dan niet mee bemoeien …je maakt iemand gauw helemaal stuk ..ik praat t niet goed hoor maar t zal wel mee vallen allemaal ..storm in glas water ..laat ze t zelf uit zoeken gaat ons niks aan allemaal …groetjes ikke

En dat zegt William wever. Misschien een alias naam van Mark Gillis. Iedereen schijt op dit programma , dus ik snap niet dat jij dat programma mooi vind . Na al die leugens. Of je bent een kontekruiper. Lol.