Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Charles Groenhuijsen is kapotgemaakt door VI-fansCharles Groenhuijsen wordt nadat hij de fans van de talkshow Vandaag Inside uitmaakte voor domme mensen continue uitgescholden en bedreigd wordt.

In weekblad Weekend zegt Charles er zelf het volgende over:

“Tot op de dag van vandaag kom ik op social media opmerkingen tegen als wat een ongelooflijke idioot, klootzak en hufter ik ben, omdat ik heb gezegd dat, vergeleken met SBS 6, wij bij Op1 iets hoger opgeleid publiek hebben. Terwijl dat ook gewoon zo is!”

Toch blijft Charles achter zijn uitspraak staan.

 “Bij SBS 6 zit gemiddeld een lager opgeleid publiek dan bij de NPO. Het is allemaal onderzocht, wat voor soort mensen er naar de verschillende tv-zenders kijken. De NPO heeft gemiddeld een vrij oud, maar over het algemeen hoog opgeleid publiek. Dat is dus niet iets wat ik zelf bedenk.”

Charles wordt dus ook bedreigd.

“Vast wel, maar dat leg ik naast me neer, ze gaan hun gang maar. Ik heb op Twitter een paar duizend mensen geblokt. Dus ik zie niet wat zij plaatsen, maar zij zullen vast ook weer lopen te schelden. Nogmaals, ik noem het als feit, het is helemaal niet beledigd bedoeld.”

Volgens Charles blijkt niet alleen uit onderzoek dat er een ‘andere’ soort mensen naar Vandaag Inside kijkt, maar ziet hij dit ook door zijn eigen observatie.

“We zitten in hetzelfde gebouw en ik zie ook dat er ander publiek naar VI komt dan wat wij destijds in de studio hadden toen we nog een publiek hadden.”

“Het is echt een ander soort mensen. Dat zijn gewoon feiten, maar dat mag je dan weer niet zeggen.”

  1. Edwin

    Feiten zijn feiten

Geef een reactie