Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen maakt enorme blunder met delen van foto


Yvonne Coldeweijer is geen fan van Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes. Laatst liet ze namelijk weten dat Sarah echt knettergek is en echt nog steeds obsessed is met Andre en de reden dat het uiteindelijk niet gelukt is tussen die twee is toch echt dat Sarah psycho is volgens Yvonne.

Nu plaatse Sarah de onderstaande foto op haar Instagram account. Ze had net haar nagels gedaan en dat moest ze even laten zien aan haar volgers. Maar op de foto valt vooral op dat ze de knop van haar broek los heeft en haar gulp open. Als tekst heeft ze er bij gezet:

Jaa…. het is zo ver…’

Als je je nagel wilde laten zien hoefde dat sowieso niet boven met een foto van je broek waarbij de knop los is en haar gulp open. Heel apart. Volgens een aantal volgers is het een geheime boodschap en gaat het helemaal niet om haar nagel op de foto die net gedaan is.

Nou dan mag jij raden wat deze ‘geheime’ boodschap betekent en voor wie die bedoeld was 😂

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inderdaad, wat een blunder zeg! En heb je de kleur van haar broek gezien en dan die wazige knoop? Toch niet om aan te zien! Hoe durf je dit te plaatsen!? En ik ben zo benieuwd naar wat die geheime boodschap inhoudt. Persoonlijk denk ik dat dit een mooi klusje voor Yvonne is om dat eens uit te zoeken en het dan te onthullen. Maar voor zij hiermee begint , lijkt het mij een goed idee om eens voor de spiegel te gaan staan en in alle gemoedsrust aan je spiegelbeeld te vragen wie hier nou echt knettergek en psycho is.

Soeltje is zwanger he..van een getrouwde man.

🙄😬😲 Zie ik haar wel voor aan ze heeft een voorkeur voor bezette mannen.
Duimen dat zij nu eens goed geflasht wordt als zij in toekomst een man&kind heeft.😆😂🤣 Voelt ze hoe dat is!
Wie het laatst lacht, lacht het best..
Hé Sarah..karma volgt jou!

Oh, oh, dom gansje Frida, Karma wil zoiets zeggen als: hoe je een ander behandelt of iets toewenst, slaat altijd op jezelf terug.
Jij wenst Sarah van Soelen het één en ander toe , dus wat denk jij dat karma richting jouee zal doen?!

Die is zo gestoord helemaal van het padje😉🥴🤪

Zo, zo, zo, ons schrijversclubje heeft zich weer van zijn “beste”, kant laten , want met woorden als idioot, snollie, mesjokke, moet naar gesticht, gestoord wijf, knotsgek, heeft psychose, hoort in gekkenhuis, vies meissie, ordinair wijf, naar GGZ, ranzig gedrag etc. etc. heb je toch maar lekker anoniem gezegd hoe je over iemand, die je niet of nauwelijks kent, denkt en schrijft. Fantastisch toch!! En nu leeft misschien hier en daar ook nog de gedachte dat dit soort walgelijk taalgebruik/reacties ook maar iets bijdraagt aan een soort verbroedering. Nou, vergeet het maar. 100% zeker, dat, als de betreffende persoon een paar van deze berichtjes leest, hij nog méér walgt van de hele toestand/personen

@Ievi..jij doet hier precies hetzelfde je anoniem mening geven whahahaaaaa. 🤣🤣🤣🤣
Over hypocriet gesproken!!!!😉🤣

Jemig Randy, ben jij ook zo geschrokken door die rits die en beetje naar beneden staat? Ik ben gewoon in shock joh. Het moet toch niet gekker worden hè? Ik denk dat ik vandaag en de rest van de week helemaal van streek ben.

Lekker goedkoop met je broek open op Instagram
zeker weer een psychose🥴😬🤣

Zij hoort in het gekkenhuis, echt cheap om zo aandacht te willen met je gulp open.😲
Vies meisje.

Ranzig gedrag Gore Sarah!!!!! Laat je eens checken bij de GGZ.
Snap niet dat die ouders haar niet aanspreken hierop & hulp voor haar zoeken. En proberen die psycho op het rechte pad te houden die omhooggevallen familie Van Soelen.🤮🎃
Die Sarah moet begeleiding hebben, haar gekte is door haarzelf niet in bedwang te houden.

Whahahaaa als je André zo probeert terug te winnen ben je echt knotsgek!😂
Jopen showen op tig foto’s heeft niet gewerkt dan dit maar..
Man man man..hoe mesjokke kan je zijn.
Enkeltje Prospero GGZ in Allicante maar weer doen???

Gekkoooooo die Sarah vergeten je broek dicht te doen. Zeker nog van de wereld na een drugfeestje 🙄😝😆

Sneue meid Sarah snollie..ajb laat je opnemen, zij en Rachel belanden allebei uiteindelijk weer in het gesticht.
Ze worden steeds maffer & gestoorder.

Hahaha wat een idioot!!!!!😆😆😆

Wat een achterlijke reacties hierop allemaal 🤮 zal de geheime boodschap even onthullen, saar laat hiermee zien dat ze uit haar broek barst en zwanger is van de MacDonald.

Siss 😂😂😂😂😂😂😂

Cheap cheap cheap..is dit een hint naar alle mannen dat je beschikbaar bent¿????
😲😝🤪

Nee , Francis, Sarah is echt geen concurrent van jou, want zoals bekend kunnen de mannen voor een paar losse knaken bij jou terecht.

dit is..zeker weten dat je aandacht krijgt..negatieve aandacht is ook aandacht..anders wordt ze nog vergeten

Zet jezelf toch niet telkens zo voor schut Sarah snolliebollie🥴😬

Zou me kapot schamen als ik familie Van Soelen was.. ordinair wijffie.

Soms kun je dingen in een paar woorden duidelijk maken, maar de commentaren die ik hier soms lees, zijn met geen pen te beschrijven. Je moet toch wel heel laag op de maatschappelijke ladder staan om zoiets over een ander te schrijven.
Maar ja, het is zoals Socioloog v/d Waal onlangs publiceerde: mensen met een lage sociale status zijn onbeschoft, plat, vulgair, ordinair, ongemanierd etc.
Roerend mee eens!

Please .. weg met die no-no uit de media.🤮🤮🤮

Op zo’n goedkope meid die zichzelf in de verkoop gooit met zulk ordinair asoo gedrag komen alleen maar losers van mannen af.

Kan me er niet druk om maken je ziet niks

SARAH 🤮🤮🤮