Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gordon ontsnapte vorige week op het nippertje aan de dood


Gordon die tegenwoordig in Dubai woont is al maanden bezig met afvallen en gezond leven. Maar dat blijkt hem vorige week bijna fataal te zijn geworden laat hij weten.

Gordon zegt er zelf het volgende over:

“Afgelopen maand was een moeilijke: rugblessure en een enorme terugval qua diabetes… Lekker naïef om te denken: als je zoveel afvalt, dan is je diabetes weg. Niet dus. Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week.”

“Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten. Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend.”

Gordon volgde het carnivoordieet om af te vallen

“Het carnivoordieet heeft enorm geholpen, maar is te eenzijdig om lang vol te houden. Ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit. Ik eet zo min mogelijk koolhydraten, maar ik heb ze ook nodig om m’n bloedsuiker te stabiliseren.”

“Ingewikkeld allemaal, maar dat is diabetes: een sluipmoordenaar. Ik wil nog een tijdje mee en met deze levensstijl en dit voedingspatroon ga ik dat redden.”

Op dit moment is Gordon in Thailand.

“Voel me echt super goed en hier in Thailand zijn het de laatste (ki)loodjes ook al ben ik echt tevreden met mijn resultaat nu.”

“Het beetje buik zal ik blijven houden, maar is oké en aanstaande zaterdag probeer ik de -25 kilo aan te tikken! Ik ga morgen vragen beantwoorden op mn Insta, dus hou die in de gaten! Sa wadi ka!!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gordon is niets teveel om in de belangstelling te staan.
Hoe dom moet je zijn om voor geschreven medicatie op eigen houtje te laten staan.
Ga dan niet naar een arts en stop met die fratsen.
Ik word moe van dit soort mensen.

Idd heel dom om zelf te stoppen met insuline te spuiten.Hoe naief kan je zijn.

Alweer??????.😂😂😂😂😂😂
Hoe vaak is Gordon inmiddels bijna dood geweest?!
Zijn dikke duim werkt in ieder geval wel goed.