Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sonja Bakker ondanks plagiaat alleen maar nog rijker


Plagiaat koningin Sonja Bakker zag haar hele imperium instorten toen iedereen erachter kwam dat ze al haar recepten en de foto’s van haar laatste boeken één op één gekopieerd had van bekende foodbloggers. Uiteindelijk moest ze diep in de buidel tasten om deze foodbloggers te betalen zodat ze geen rechtszaak zouden aanspannen.

Maar het lijkt Sonja helemaal niet financieel geraakt te hebben, want als we kijken naar haar bedrijven die ze heeft en daar de jaarrekeningen van dan zien we dat Sonja echt stinkend rijk is.

Sonja heeft 3 bedrijven op haar naam staan genaamd Gewichtsconsulente Sonja B, De Zonnestraat en S.C. Bakker Beheer. Het eigen vermogen van deze drie bedrijven samen is meer dan 12 miljoen euro!

Daarnaast heeft Sonja ook nog wat vastgoed in haar bezit ter waarde van 5 miljoen euro. Het vermogen van Sonja kunnen we dus in totaal schatten op zo een 17 miljoen euro. Dus echt medelijden met de plagiaat koningin hoeven we niet te hebben, want Sonja hoeft haar hele leven nooit meer te werken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties