Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wolter Kroes krijgt een raar gevoel van Ali B en Danny en Marco zijn onschuldig


Wolter Kroes wil ook weer even aandacht en heeft een interview gegeven in weekblad Weekend. Hierin verdedigt Wolter zijn collega’s Danny de Munk en Marco Borsato. Volgens Wolter zijn deze twee heren daar veel te lief voor. Hij wil daar zelfs zijn hand voor in het vuur steken. Deze twee heren zijn onschuldig volgens Wolter. Maar bij Ali B krijgt Wolter een ander gevoel.

Wolter zegt er het volgende over in weekblad Weekend:

“Ik walg van die hetze om eerlijk de waarheid te zeggen. Ik vind het heel erg. Echt heel erg. Voor Danny de Munk steek ik mijn hand in het vuur. Ik geloof niet dat hij iemand verkracht heeft.”

“En ik geloof ook niet dat Marco Borsato meisjes heeft aangerand. Dat gaat er bij mij niet in. Ik ken die jongens al 35 jaar.”

“Danny heeft een aangifte wegens verkrachting aan zijn broek. Wat denk je dat zoiets met zijn gezin en carrière doet? Ik vind het een waanzinnig lieve jongen. Ik ken hem al zó lang. En dan wordt hij zo neergesabeld. Dat hij vreemdging, dat geeft hij zelf toe.”

Over Ali B:

“Daar heb ik een ander gevoel over, maar daar ga ik me niet over uitlaten. Ik ben bang dat hij echt de sjaak is in dit verhaal. Hij gaat een spannende tijd tegemoet.”







Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

lekker verder dromen Wolter

Ben jij erbij geweest Wolter Kroes? Nee, hou je opinie dan voor je! Vind dat je nu in je uitlating discrimineert!

Ja natuurlijk John jij was er bij toch?

Ben jij er bij geweest dan
Nee toch bah

John en Ria zijn jullie er bijgeweest dan
Nee toch hou toch op zeg met commentaar geven bah

Hou zelf je hoerige muil gek

Wie weet heeft wolter kroeskop zelf wel genoeg op.zn kerfstokkie … persoonlijk is het een gierig mannetje !

De nieuwe plaat van meneer kroes wordt weer een hit.
Ik krijg een heel apart gevoel van binnen.

Marco niet schuldig haha, dat mannetje is zo vies, gaan al jaren geruchten over en is samen met dat meisje op therapie geweest anders kwam het uit, heus niet voor dat meisje. Want het is bij hem alleen Ik ik ik

Het lijkt mij ook geen zuivere koffie met Marco.

Heb een keer bij Marco op de fan dag geweest. Echt een warm persoon die zijn fans daar goed kent. Moest het toch waar zijn ben ik een teleurgestelde Fan. Lang de andere kant zijn vrouw zo bedriegen keur ik ook niet goed

Laat ze het maar lekker uitzoeken
Ik heb met een neef van Borsato gewerkt hij werd altijd weg gestuurd door hoofd beveiliging omdat hij zijn beveiliging diploma’s niet had. Hij was te lui zijn werk te doen

Ach Wolter, wil je ook graag weer in de belangstelling staan , ja dan moet je even weer wat zeggen hé.

En dat gingen ze doen waar U bij was, sukkel!!!

Al die mannen die een partner hebben/hadden hadden hem gewoon in hun broek moeten houden dan had dit niet kunnen gebeuren.

Ik zal wel kwalijk genomen worden als ik zeg dat ik het wel frappant vind dat Meneer Wolter zijn hand in het vuur steekt voor Marco en Danny, maar bij Ali heeft hij een raar gevoel. Op grond waarvan heeft hij een raar gevoel bij juist Ali en de andere niet. Waar ik raar gevoel bij krijg is dat ik het vermoeden heb bij meneer Wolter andere zaken spelen die ik niet ga benoemen maar anderen het mogen invullen.

De frikadel met oogjes heeft ook een mening over Danny , Borsato en Ali Baba..
Was hij erbij dan toen t speelde..
Als je t niet zeker weet meld er dan ook niks over frituurbal!

Jammer dat deze mensen al veroordeeld zijn door jullie en een heleboel mensen meer voordat er gedegen onderzoek gedaan is. Laat de rechter beslissen. En jammer dat jullie erbij waren en niets gedaan hebben. Zegt ook iets over jullie? 😢