Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mannen Vandaag Inside hebben weer ruzie met elkaar


Wij hebben te horen gekregen dat Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee de mannen van de best bekeken talkshow van Nederland weer flink mot met elkaar hebben.

Over twee weken is de talkshow Vandaag Inside weer op de buis te zien na een korte vakantie. Nieuw is dat straks de talkshow 7 dagen in de week te zien zal zijn in de plaats van vijf. Hiermee hebben de heren dus nu ook het weekend te vullen met de talkshow. En hoe daar precies ingeving aan gegeven moet worden daar steekt het vooral.

René bijvoorbeeld had het liefst het weekend helemaal vrij gehouden en gewoon maar vijf dagen aan de tafel gezeten. Wilfred wil iets meer een serieuzere lijn doortrekken ook in het weekend terwijl Johan graag door wil gaan op de oude voet.

Het zal John de Mol allemaal helemaal niets uitmaken zolang de kijkcijfers maar op het niveau van voor de vakantie blijven en zolang de heren 7 dagen te zien zullen zijn. De rest zullen ze maar moeten uitvechten met elkaar en als het weer misgaat zal John hun vast wel weer aan hun contract houden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En dat noemen jullie “mannen ” whahahahahahaha…kleuters zijn het niks meer en niks minder

Wanneer hebben die “mannen ” nu geen ruzie. Het is of met elkaar of met een ander slachtoffer (s). Word een beetje ééntonig allemaal, zo gespeeld.

Die snor heeft nu wel genoeg zijn zakken gevuld PLAATS MAKEN voor een ander want hij takelt af kan zich niks meer herinneren of dat heb ik niet zo bedoeld (maar wel gezegd )en zit altijd de Mol te promoten de ouwe huichelaar weg wezen nu