Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bezopen Katja Schuurman weer helemaal de weg kwijt


We herinneren ons allemaal nog wel de aflevering van het programma ‘Boerderij van Dorst’ waar Katja Schuurman en Douwe Bob te gast waren. Katja maakte een niet al te goede indruk om het maar op zijn zachts uit te drukken. Daarnaast gingen de twee ook nog met elkaar naar bed na en avond flink gezopen te hebben.

Nu is er een filmpje opgedoken waarin Katja het gisteren iets te gezellig had tijdens een avondje uit in Amsterdam. Katja die straalbezopen is vraagt namelijk aan een stel onbekende Nederlanders op een terras van een restaurant of ze met hun op de foto mag. Katja die amper op haar benen kan blijven staan was waarschijnlijk not amused dat niemand met haar op de foto wilde als bn’er dus ging ze mensen zelf maar vragen of ze met hun op de foto mag. Op het eind van het filmpje wordt ze ook nog handtastelijk en smeekt ze bijna om met haar op de foto te gaan. Echt beschamend.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

arme kinderen van haar om te moeten dealen met een zwaar alcoholiste dat hun moeder is moeder en daarnaast zit ze zwaar aan de medicijnen en wie weet wat ze zich nog meer naarbinnen gooit
voor de camera lang leve de lol en kijk eens hoe geweldig ik ben maar achter gesloten deuren de meest vreselijke mensen
hoewel bij katja is zelfs voor de camera duidelijk te zien hoe diep ze is gezonken. sneu mens

Ik vind het super humor wat ze doet. En haar kinderen worden vast heel liefdevol en als vrije geesten opgevoed en zij hebben er heus geen last van.

Er wordt toch al een filmpje of foto van haar gemaakt, dus haar reactie is terecht of misschien wat cynisch, dat ze wel met dit clubje mensen (dat dus al ongevraagd filmt) op de foto wil. Ben ik nu zo slim of is de redactie wat onnozel?

Dat wijf wil alleen maar in de belangstelling staan , wat een walgelijk mens.

Heerlijk als je scheit aan alles hebt zoals Katja😜🤣😆
Alleen niet zo slim te zuipen icm medicijnen voor waanbeelden en borderline.
Dochter zal zich wel kapot schamen voor mammie.

Ze is bipolair, maar inderdaad niet slim om te drinken als ze medicatie slikt. Slaat 3 x zo hard in.

Laat haar toch