Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes heeft nieuwe tattoo maar wat betekent het?


Volgens Yvonne lijkt het er inderdaad op dat Andre en Monique weer bij elkaar zijn. Maar dit zou niet van harte gaan bij Andre Hazes. Yvonne laat namelijk weten dat Andre alleen weer bij Monique is voor zijn comeback. Hij is bang dat hij anders uitgekotst wordt en dat ze carrière voorbij is als hij straks weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat uitbrengen.

Volgens Yvonne denkt Andre dat hij weer likeable wordt bij het publiek als hij met Monique gaat. Maar Yvonne denkt dat het gaat schuren en dat Andre deze poppenkast niet lang kan volhouden.

In de tussentijd plaatst Monique tal van vakantie foto’s en filmpjes op haar Instagram account. Monique wil niets liever dan heel Nederland laten zien dat ze weer een gezinnetje vormen. Maar op één van de filmpjes zien we een tattoo bij Andre die we nog niet eerder hebben gezien.

Andre heeft namelijk nu een arend en de cijfers 2511 op zijn hand laten tatoeëren. Waar de arend de deze letters voor staan is niet heel duidelijk. Maar het lijkt voor Andre een grote betekenis te hebben anders laat je dit niet op je hand tatoeëren waar iedereen het kan zien.

Hieronder het filmpje waar Andre en zijn gezin Pig Island bezoeken in Thailand. Let goed op Andre zijn hand voor de tattoos.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er staat 2510. Dreetje z’n geboortedatum

En die kleine jongen net als Papa 10.000 armbandjes om zijn polsen, zielig hoor. Lijkt hij anders niet op zijn Papa ??? En wie weet waarvoor die tattoe is ?!?!?!

Hij moet er gewoon voor gaan Monique hoort bij hem en andersom,ze vieze moer en parasiet djarno moet die laten gaan…stink wijf stookt iedereen op nu ook weer die huichelaar Guido de aansteler hij kwam niet uit ze woorden de galbak 🤮🤮🤮wat zal ze genoten hebben die Roggel

Nou ik kan je vertellen wat dit is de verjaardag van zijn zoontje