Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Charles Groenhuijsen haalt keihard uit naar Johan Derksen


De mannen van de talkshow Vandaag Inside hebben nog een paar weken vakantie voordat ze terug op de buis verschijnen en maar liefst 7 dagen per week te zien zullen zijn in plaats van 5 dagen. Al zijn de heren dus nu even niet op de tv te zien betekent dat niet dat ze geen kritiek meer krijgen.

Collega Charles Groenhuijsen die presentator is bij de talkshow Op1 haalt namelijk hard uit  in het radio-programma The Friday Move van BNR.

Charles zegt er het volgende over:

“Ik hoor veel discussies over dat mensen zich geweldig opwinden, met name natuurlijk over Johan bij jullie. Nou ja, prima. Het is mijn stijl niet. Het onaardig doen over mensen is mijn stijl niet, maar goed: je kent mij en dat zou ik nooit doen.”

 “Ik zou niet bij jullie aanschuiven, want het is gewoon niet mijn milieu. Heel simpel. Maar nogmaals: ga je gang en jullie zijn de meest succesvolle talkshow van Nederland. Soms ben ik jaloers op jullie kijkcijfers, dat ook.”

“Dat wij het misschien nog beter moeten doen. Hoe? Nou, dat is lastig. Jullie zitten in een segment waar heel veel mensen zitten en wat heel veel mensen prettig vinden. Ik kijk elke dag naar de kijkcijfers en jullie doen het hartstikke goed. Mijn complimenten daarvoor.”

Daarnaast haalt Charles ook nog even uit naar de kijker van Vandaag Inside.

“Jullie zitten in een totaal andere demografie. Ik denk dat als je gaat onderzoeken wie naar jullie kijken en wie naar Op1 kijken of naar Khalid & Sophie kijken, dat het dan wel vrij duidelijk een ander publiek is. Daar ben ik wel vrij zeker in.”

“Wij hebben denk ik meer hoogopgeleide mensen, typisch NPO-achtige kijkers. Jullie zitten natuurlijk in een ander segment. Complimenten wat jullie doen, maar het is mijn stijl niet: heel simpel.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoog opgeleiden, zijn dat dezelfde mensen die onze regering vormen. Nou laat ze dan eens een keer naar een programma kijken voor de wat lager opgeleiden. Misschien horen en zien ze wat 90% van Nerderland van de de NPO vind, Staatstelevisie. Dus meneer Groenhuizen zet mensen met een mindere opleiding niet zo weg.

Mijn stijl is het ook niet en ik ben niet “hoog ” opgeleid !!! Leuk zijn over iemand anders zijn rug en daar hou ik niet van.

Beste, Charles Groenhuijsen, hou je nou toch lekker bezig met waar je juist zo onwijs goed in bent, maar nu ook niet ineens mee gaan lullen met al die het zo goed wetende b’ners: Derksen willen afzijken!
Zwaktebot, valt me best erg tegen van je.
Helaas ga jij net zo als die zogenaamde ‘b’ners’ mee met die interessant doenende zielepoten. Jammer! Had jou zo goed en heel hoog zitten!

Groetjes Rob

Ik kijk liever naar een Talkshow waarin de mensen eerlijk zijn. Typisch-NPO achtige kijkers mogen dan, volgens de heer Groenhuijsen, hoogopgeleide mensen zijn. Deze mensen komen op mij over als dat ze zich verschuilen achter een masker. Daarom kijk ik niet naar de meeste Talkshows.

Beste Charles ik ben een van de personen die kijkt naar vi vandaag en word door Charles afgeschilderd als een niet hoogopgeleid persoon.
Dat zijn nou precies de uitlatingen van op 1 ,mensen beoordelen zonder te weten wie er naar een bepaald programma kijken.gezien de kijkcijfers zijn er volgens Charles meer niet hoogopgeleide mensen .
Beste Charles een ding is zeker vi vandaag is eerlijk dat kun je van op 1 niet zeggen die kiezen altijd een bepaalde politieke partij jullie zijn niet neutraal.

Waar haalt Charles Groenhuijsen het lef vandaan om kritiek te hebben. Zijn presentatie op OP1 is gewoon waardeloos. Overigens zou een ooglidcorrectie ook geen kwaad kunnen.

Ik Gerard Schokker 54 uit Enschede, ben het volledig eens met Charles Groenhuijsen over kijkcijfers van de publieke NPO1 of Commerciële Omroep
waar Johan Derksen bij zit. Ook zal niet iedereen met Johan Derksen eens zijn
Hij mag mensen schofferen wanneer hem dit past? Maar wanneer men kritisch
Is over Johan, berg je dan maar!

Vi vandaag vind ik een geweldig programma. Laat de emotie zien over puur menselijke te kort koningen op allerlei gebied.

Over niet hoog opgeleide mensen zo badinerend spreken, geeft een redelijk goede inkijk in eigen “boven de wenkbrauwen” regio.

Ik heb ook HBO gedaan beste Charles. Nodigen jullie die omhoog gevallen D66, GroenLinks en Partij tegen de Dieren maar uit. Verschrikkelijk volk dan kijk ik liever VI

Vandaag Inside kijk ik heel graag naar… wat heeft dat nou met mijn hoge opleiding te maken????? Hoog irritant !!!!!